Sejarah kita

Guangdong Junon Songtian Electrical Appliance Co., Ltd telah ditubuhkan pada tahun 1983. Syarikat itu mula mengeluarkan soket dan beralih dan pada 20 tahun kemudian, telah menjadi salah satu pengeluar terbesar di Guangdong China. Apabila syarikat kami menguatkan dengan cepat, produk utama kami meningkat kepada pencahayaan, pemutus saiz kecil, pemutus kebocoran elektrik, dan kotak pengedaran. Songtian mempekerjakan kira-kira 2000 pekerja, dan kawasan kilang lebih dari 40000 meter persegi. Dalam pengeluaran, kami memimpin dalam mengimport peralatan dan teknologi pengeluaran yang maju dari luar negara, dan kami mempunyai lebih dari 300 set mesin pengeluaran teknologi automatik dan separa automatik. Dalam kawalan kualiti, kami mempunyai dua makmal kualiti standard yang tinggi.


Kilang kami

Jenama cemerlang syarikat kami ialah JUNON. Dari kejuruteraan produk itu selesai, kita harus mematuhi standard yang serius untuk menghasilkan, agar kastam kita mesti mendapatkan kualiti yang lebih tinggi, produk yang lebih selamat dan lebih baik.

Syarikat kami '' Membuat produk elektrik yang paling selamat dan praktikal di cina '' maksudnya, dan '' Mencipta jenama kelas pertama, membina matlamat syarikat kelas ''. Terlebih lagi, di 'Pengguna pertama, pemimpin teknologi, penyertaan penuh, menjadikannya lebih baik'. Rakyat bercakap sangat siri semua kami, terutamanya siri baru kami "emas, emas ringan, putih, hitam". Kedudukan yang tepat, idea baru, dan semangat kreatif adalah syarikat kami yang berjaya.Untuk meningkatkan kekuatan persaingan syarikat kami, kami mempromosikan Pengurusan Luar dan Inner dan menaik taraf Pengurusan Bidang dari Pengurusan 7S. Selain itu, kami terus mengoptimumkan Pengurusan Sumber Manusia. Produk kami diguna pakai oleh pensijilan ISO9001: 2015, CE, 3C dan sebagainya. Syarikat kami memenangi pada 2008 "Perintis harta intelek perintis perusahaan" Sijil dan "Syarikat teknologi tinggi" Sijil kehormatan. Apa lagi, dimenangi pada tahun 2009 '' Syarikat berpotensi pembangunan paling besar di China '' Kehormatan. Di samping itu, dimenangi pada tahun 2010 '' Pengeksport terkenal '' di Guangdong. Kerana kita membuat produk yang lebih selamat dan lebih baik dengan hati. Di dalam perniagaan antarabangsa, produk kami mencari jualan yang baik di Bengal, Iran, Malaysia, Sri Lanka, Australia, Vietnam, Rusia, Greece, Kenya dll. Dengan kualiti dan perkhidmatan yang tinggi.


Produk kami

Suis, soket, kotak pengedaran, lampu LED, pemutus litar


Permohonan Produk

Bangunan dan pengagihan kuasa


Sijil kami

ISO9001, IEC, CE, CB, EMC, SIJIL ROHS,

Syarikat berteknologi tinggi, Model utiliti paten 7, Paten penampilan 6, Guangdong Export Brand Enterprise terkenal


Peralatan Pengeluaran

Mesin suntikan 81 pcs, mesin menumbuk 124 pcs, mesin automatik 130 pcs, mesin ujian 30 pcs, peralatan bengkel tanpa habuk 86 pcs


Pasaran Pengeluaran

Pasaran utama: Mesir, Rusia, daerah timur tengah dan negara-negara Asia, pelanggan di Mesir tidak ada 1 menjual di sana dan pelanggan Russia adalah 3 teratas jualan di sana.


Perkhidmatan kami

Menyediakan sampel percuma untuk pemeriksaan dan ujian

Gantikan produk dengan masalah kualiti dalam tempoh jaminan.