LOGO jenama
俊朗LOGO


Strategi jenama:


Definisi
Tafsiran Logo
Logo JUNON terdiri daripada tiga bahagian.

AA layak, berkuasa juruelektrik adalah perwakilan pekerja kami yang mana jujur, berdedikasi untuk bekerja, mencari yang terbaik kepada pelanggan kami. Reka bentuk licin logo kami bertujuan untuk memudahkan pelanggan kami untuk menghafal dan mempunyai positif kesan; pada masa yang sama, kami percaya bahawa logo ini, kami dapat memendekkan jarak dengan pelanggan kami.

B. Logo versi bahasa Inggeris kami telah membenamkan konsep yang disebut "eave"; ia memperkukuhkan kedudukan korporat kami dalam bidang perniagaan ini, kami mempunyai sikap positif terhadap kehidupan, dan kami memberi tumpuan kepada butiran produk kami.

C. versi Cina logo kami menekankan pengeluaran utama kami, ia mewakili kualiti tinggi kami yang boleh dipercayai.


Positioning Brand

SOUL

S berdiri untuk strategi: strategi pemasaran yang lengkap adalah separuh ke arah kejayaan.

O berdiri untuk pengoptimalan, sedangkan usaha mencapai kesempurnaan adalah matlamat utama kami, dengan dedikasi untuk penyelidikan kami dan melalui konsistensi, kami akan dapat memperkenalkan jenama kami ke seluruh dunia.

U berdiri untuk utiliti, sedangkan kami ingin memaksimumkan kecekapan produk kami dan mengurangkan kos syarikat anda.

L berdiri untuk gaya hidup, yang mana, kami komited untuk memenuhi keperluan anda, melalui suis elektronik kami, lampu LED, dan produk elektronik lain.

Set lengkap sistem kawalan pencahayaan yang bijak akan memberikan anda gaya hidup yang selesa dan menarik.


Slogan Jenama

开启 幸福, 照亮 家

Prospek Jenama

Kami terus berinovasi dan melampaui, berusaha untuk memberikan kualiti hidup yang lebih baik kepada pelanggan kami.
Melihat kepada masa depan, kami akan memastikan fikiran kami menjadi perusahaan kelas pertama dan menegakkan pengurusan integriti, bekerja rapat dan tinggal bersama peniaga dan agensi kami, mencapai perdagangan menang-menang dengan kepercayaan dan sokongan.