MCB Miniature Circuit Breaker 2P 6A hingga 63A

Maklumat Utama:
Siri: Siri JMM
Jenis produk atau komponen: Pemutus litar kecil
Permohonan peranti: Pengedaran - rumah, pejabat, kilang dll.
Keterangan tiang: 2 tiang
Nilai semasa: 40A

Maklumat produk

Maklumat Utama:

Siri: Siri JMM

Nama produk: MCB Circuit Breaker 2P 6A hingga 63A

Jenis produk atau komponen: Pemutus litar kecil

Permohonan peranti: Pengedaran - rumah, pejabat, kilang dll.

Keterangan tiang: 2 tiang

Nilai semasa: 40A


Penerangan Produk:

Pemutus Litar MCB 2P 6A hingga 63A, kami mempunyai kutub 1 tiang, 2 tiang, 3 tiang dan 4 tiang, voltan 230V / 400V ~ dan arus dari 6A hingga 63A. Ia adalah dengan pelebaran mengendalikan anti-skid, boleh diperbaiki dengan bus jenis taip, sebelah dengan reka bentuk pengudaraan.


Maklumat pakej:

Setiap pemutus dalam pembungkusan lepuh, maka 5 pcs setiap kotak warna, 60 pcs setiap kadbod.

图片 104


Masa penghantaran:

30 hingga 45 hari apabila kami menerima deposit 30% anda.

图片 101


Operasi Pemutus Litar MCB 2P 6A ke 63A

Sekiranya litar terlalu banyak untuk masa yang lama, jalur bi-metrik menjadi terlalu panas dan cacat. Ini ubah bentuk jalur Bi-metalik menyebabkan, anjakan titik selak. Pergerakan bergerak MCB disusun dengan cara tekanan musim bunga, dengan titik kait ini, yang sedikit anjakan penyebab kait, pelepasan musim bunga dan membuat kontak bergerak bergerak untuk membuka MCB.

Gegelung semasa atau gegelung perjalanan diletakkan supaya semasa kesalahan litar pintas gegelung magneto-motif (mmf) gegelung menyebabkan pelocoknya memukul titik selak yang sama dan membuat selak berpindah. Sekali lagi, apabila tuas operasi pemutus litar kecil dikendalikan dengan tangan, ini bermakna apabila MCB melepaskan kedudukan secara manual, titik selak yang sama digusur sebagai hasil sentuhan bergerak yang dipisahkan dari hubungan tetap dengan cara yang sama.

Ia mungkin disebabkan oleh ubah bentuk jalur bi-metalik, atau peningkatan mmf gegelung perjalanan atau mungkin operasi manual, titik selak yang sama dipindahkan dan spring yang cacat sama dibebaskan, yang akhirnya bertanggungjawab untuk pergerakan kenalan bergerak. Apabila kenalan bergerak dipisahkan dari hubungan tetap, mungkin terdapat kemungkinan besar arka. Arka ini kemudian naik melalui pelari arka dan memasuki pembahagi arka dan akhirnya dipadamkan. Apabila kita menghidupkannya, kita menetapkan semula selak pengoperasian yang telah dipindahkan ke posisi terdahulu dan MCB sedia untuk operasi suis atau perjalanan lain.


Soalan Lazim

1. Q: Di manakah syarikat anda?

A: Syarikat kami terletak di Foshan City, Guangdong. Alamat adalah: Longsheng jalan selatan, bandar Leliu, Shunde dist. Foshan city, Guangdong, China (528322)

2.Q: Lapangan terbang mana yang paling dekat dengan anda?

J: Lapangan terbang terdekat dengan syarikat JUNON ialah Lapangan Terbang Guangzhou Baiyun, yang mengambil masa kira-kira satu jam dan 15 minit. Kami boleh menguruskan kereta untuk menjemput anda dari lapangan terbang atau dari hotel yang anda tinggalkan dan menghantar anda kembali.

3.Q: Adakah anda mempunyai perkhidmatan OEM?

J: Ya, kami menawarkan perkhidmatan OEM.

4. Q: Berapa banyak pekerja yang anda miliki?

A: Kami mempunyai kira-kira 2000 pekerja

图片 90

Beli berkualiti tinggi MCB Circuit Breaker 2P 6A hingga 63A pada harga terbaik, datang dan nikmati harga murah dan perkhidmatan kami yang murah!

Hot Tags: MCB miniature circuit breaker 2p 6A to 63a, China, pembekal, pengilang, kilang, borong, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like