Pemutus Litar Mini

Pengenalan ringkas:
Julat: MCB
Siri: J65
Permohonan peranti: Pengedaran
Penerangan ruangan: 1P
Nilai semasa: 63A

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

Julat: MCB

Nama Produk: Mini Circuit Breaker Miniature

Jenis produk atau komponen: Pemutus litar kecil

Siri: J65

Permohonan peranti: Pengedaran

Penerangan ruangan: 1P

Nilai semasa: 63A


Penerangan Produk:

Pemutus Litar Mini Miniature ini kami ada dari 1 tiang hingga 4 tiang, voltan undiannya adalah 230V / 400V ~ dan diberi nilai semasa dari 6A hingga 63A.

Dengan struktur C65, Pemutus Litar Mini Miniature kami dengan kapasiti pemecahan 6KA dan 10000 kali hayat elektronik.

Ia boleh digunakan di rumah, kilang, pejabat dan lain-lain perlindungan beban elektrik, fungsi perlindungan litar pintas.


Maklumat pakej:

Setiap pemutus dalam pembungkusan lepuh, maka 10 pcs dalam kotak warna, 120 pcs dalam kadbod induk.


Masa penghantaran:

30 hingga 45 hari selepas menerima deposit atau LC dibuka.

图片 101


Prinsip kerja Miniature Circuit Breaker Mini

Apabila aliran arus berterusan berterusan melalui Pemutus Litar Mini Miniatur, jalur bimetallik dipanaskan dan terpesong oleh lenturan. Ini pesongan jalur bimetallik melepaskan selak mekanikal. Oleh kerana selak mekanikal ini dilampirkan dengan mekanisme operasi, ia menyebabkan untuk membuka hubungan pemutus litar kecil, dan MCB dimatikan dengan itu menghentikan arus mengalir di litar. Untuk memulakan semula aliran semasa MCB mesti dihidupkan secara manual. Mekanisme ini melindungi dari kesalahan yang timbul akibat overcurrent atau overload.

Tetapi semasa keadaan litar pintas, kini arus tiba-tiba, menyebabkan anjakan elektromekanik pelocok yang dikaitkan dengan gegelung atau solenoid yang tersandung. Plunger menyerang tuil perjalanan yang menyebabkan pembebasan segera mekanisme selak akibatnya membuka hubungan pemutus litar. Ini adalah penjelasan ringkas tentang prinsip kerja pemutus litar kecil.

Pemutus Litar Mini Miniatur sangat mudah, mudah digunakan dan tidak dibaiki secara amnya. Ia hanya mudah untuk menggantikan. Unit perjalanan adalah bahagian utama, yang bertanggungjawab untuk kerja yang sepatutnya. Terdapat dua jenis mekanisme perjalanan utama. Bi-logam memberikan perlindungan terhadap arus beban dan elektromagnet memberikan perlindungan terhadap arus litar pintas

Beli Miniature Mini Circuit Breaker berkualiti tinggi dengan harga terbaik, datang dan nikmati harga murah dan perkhidmatan kami yang berkualiti!

Hot Tags: pemutus litar mini, China, pembekal, pengeluar, kilang, borong, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like