Logam kotak dinding

Model No.: V16MCCB-12/E
Cap dagangan: JUNON/OEM
MOQ: 500PCS
Pembayaran: SHUNDE FOB

Maklumat produk

Logam kotak dinding

 

ALogam kotak dindingjuga dikenali sebagai Lembaga fius. Ia adalah jenis Lembaga pengedaran yang membantu melindungi kabel dari sarat dan kemudian kerosakan atau kemalangan. Ini dilakukan dengan mengedarkan bekalan kuasa elektrik ke mata lain di mana kuasa diperlukan di dalam bangunan. (Iaitu, dari kuasa utama kepada litar subsidiari individu dalam bangunan atau harta yang sama.) Logam kotak dinding adalah komponen elektrik yang penting yang berfungsi untuk mengelakkan kemalangan yang sarat seperti kejutan elektrik atau wabak kebakaran.


Imej produk

 

 

Spesifikasi produk

NamaLogam kotak dinding
Model No.V16MCCB-12/E
Bilangan cara12 (3Px4)
Sub IncomerMCCB
Incomer3P MCB
PemasanganDipasang
Bahan1.2 mm-lembaran bergolek sejuk
Voltan berkadar400V ~
Penilaian kini125A
Kekerapan undian60Hz
Cap daganganJUNON/OEM
Penarafan perlindungan antarabangsaIP30
Cara pembukaanTerbuka sudut 180 °
Pakej pengangkutan

1 PCS/CTN,

49 * 13.8 * 40.8 CM
AsalGuangdong China
Kod HS85389000

Maklumat syarikat

Guangdong JUNON Songtian elektrik perkakas Co., Ltd telah ditubuhkan pada tahun 1983. Syarikat itu memulakan soket pembuatan dan bertukar dan dengan pusingan 20 tahun, telah menjadi salah satu pengeluar terbesar di Guangdong China. Apabila syarikat kami mengukuhkan dengan pantas, produk utama kami semakin bertambah kepada lampu, pemecah saiz kecil, kebocoran elektrik, dan kotak edaran. JUNON menggunakan kira-kira 2000 pekerja, dan kawasan kilang lebih 40000 meter persegi. Dalam pengeluaran, kita mengambil petunjuk dalam mengimport peralatan pengeluaran maju dan teknologi dari luar negara, dan kami mempunyai lebih daripada 300 menetapkan Mesin pengeluaran teknologi terkemuka automatik dan semi-automatik. Dalam kawalan kualiti, kami mempunyai dua Makmal kualiti standard yang tinggi.


Imej syarikat

 

Kelebihan daya saing utama

Pengeluaran/pembuatan satu-stop

Kakitangan yang berpengalaman

Jaminan/waranti

Kelulusan antarabangsa

Pembungkusan bagus

Ciri produk

Kelulusan kualiti

Baik sebelum/selepas jualan Perkhidmatan

Pesanan kecil diterima

Sebab utama untuk memilih kami

1 kejujuran pertama

Dalam jangka masa panjang, saya percaya bahawa kejujuran memang dasar yang terbaik. Seseorang itu boleh pergi dengan tidak jujur untuk jangka pendek, tetapi akhirnya, kejujuran adalah apa yang membayar.

2 perkhidmatan yang lebih baik

Pasukan pengeksport profesional kami sentiasa berfikir tentang bagaimana boleh melakukan lebih dan lebih baik untuk pelanggan.

3 penghantaran pada masa

Kami akan cuba yang terbaik untuk menjadi tepat dan konsisten dihantar pada masa, Ya kami lakukannya.

4 harga yang berpatutan

Kami juga menjangka akan menawarkan gaji dan manfaat pekerja yang adil, jadi untuk menyediakan produk yang memuaskan pada harga yang berpatutan.

5 kualiti yang konsisten

Dalam JUNON, setiap produk harus mematuhi prosedur yang ketat dan lengkap dan standard dari sampel, pengeluaran ujian, pengeluaran besar-besaran, kepada kawalan kualiti.

6 menang-menang

JUNON adalah kompeten sebagai rakan kerjasama anda untuk strategi jangka panjang, akan kembali kepada anda terus didarab.

 

Sijil kami

Metal Wall Box 6


Sokongan promosi

Metal Wall Box 7

 

Untuk mendapatkan maklumat lanjut bagiLogam kotak dindingdan lain-lain produk, sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami.


Hot Tags: logam kotak dinding, China, pembekal, pengeluar, kilang, borong, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like