Peti Pemecah Panel

Model No .: V16MCB-12 / E
MOQ: 300pcs
Fasa: Tiga fasa
Jenama: JUNON / OEM
Siri: Siri V16

Maklumat produk

Peti Pemecah Panel

Selamat datang ke JUNON, pembekal Panel Breaker Box di China. Kami telah memperoleh CCC, CE, CB, dan lulus pensijilan sistem kualiti antarabangsa ISO9001: 2000. Pilih kami, anda akan mendapat kualiti dan harga terbaik.

Maklumat produk

Siri: Siri V16

Nama: Box Breaker Panel

Model No .: V16MCB-12 / E

Pemasangan: Flush Mounted.

Bahan: 1.2mm Keluli-Rolled Steel

Kunci Bahan: Logam

Voltan yang dinilai: 400V ~

Nilai semasa: 125A

Kekerapan diberi nilai: 60Hz

Kedudukan IP: IP30

MOQ: 300pcs

Pakej: 1pc / kadbod, 490 * 138 * 408mm

Terbuka Sudut: Max.180 °

Fasa: Tiga fasa

Jenama: JUNON / OEM

 

Imej Produk

Panel Breaker Box (4)

Panel Breaker Box

Alasan Utama Untuk Memilih Kami

1 Kejujuran Pertama

Dalam jangka panjang, saya percaya bahawa kejujuran pastinya dasar terbaik. Orang boleh lari dengan tidak jujur ​​untuk jangka pendek, tapi akhirnya, kejujuran adalah apa yang dibayar.

2 Perkhidmatan yang lebih baik

Pasukan pengeksport profesional kami sentiasa berfikir bagaimana boleh melakukan lebih banyak dan lebih baik untuk pelanggan.

3 Memberikan Masa

Kami akan berusaha sebaik mungkin untuk tepat waktu dan secara konsisten dihantar tepat pada waktunya, ya kami melakukannya.

4 Harga yang berpatutan

Kami juga mengharapkan untuk menawarkan gaji yang adil dan faedah pekerja, jadi untuk menyediakan produk yang memuaskan pada harga yang berpatutan.

5 Kualiti yang konsisten

Di JUNON, setiap produk harus mematuhi prosedur dan standard ketat dan lengkap dari sampel, pengeluaran ujian, pengeluaran massa, hingga kawalan mutu.

6 Win-win

JUNON adalah berwibawa sebagai rakan kerjasama anda untuk strategi jangka panjang, akan kembali kepada anda terus berlipat ganda.

Arahan Pemasangan

1. Betulkan unit ke dinding: Buka panel depan penutup, atur asas papan pengedaran ke dalam rehat di dinding.

2. Betulkan peranti yang masuk: Jika unit dibekalkan dengan peranti masuk berasingan (isolator atau RCCB), tetapkan peranti ini di sebelah kanan rel kereta api. Sambungkan pautan neutral ke peranti ini di terminal kanan bawah penebat.

3. Betulkan pemutus litar: Betulkan semua pemutus litar yang diperlukan ke rel kereta api. Adalah penting untuk menandakan pengenalan litar dengan jelas pada slot yang disediakan di sampul papan pengedaran.

4. Pasang bar bas: Buang skru terminal bawah di semua MCB dan terminal hidup isolator dan / atau RCD. Masukkan bar bas ke dalam sangkar terminal. Pastikan bar bas dipasang sepenuhnya dan kemudian mengetatkan semua skru terminal secukupnya.

5. Ujian dan pentauliahan: Sebelum lembaga pengedaran dan pemasangan yang mana ia menjadi sebahagian ditugaskan, mereka mesti diuji, selaras dengan keperluan edisi semasa keperluan untuk pemasangan elektrik yang diterbitkan bersama oleh Institut Standard British dan Institusi Jurutera Elektrik.

Perkhidmatan kami
JUNON menawarkan sampel untuk rujukan
JUNON menerima perkhidmatan OME dan boleh menyesuaikan pengeluaran sesuai dengan tuntutan anda.
JUNON mempunyai hati untuk membuat perubahan, dengan mata kepada teknik dan reka bentuk yang halus.
JUNON berjaya menyampaikan produk dengan segala yang kami dapat.
JUNON sangat penting untuk maklum balas anda yang tidak ternilai tentang produk kami

Sijil yang kami perolehi

Panel Breaker Box 4

Ini adalah JUNON Panel Breaker Box , dengan kualiti yang sangat baik dan harga yang kompetitif yang sesuai untuk anda. Attn: Vivian Liao (+ 86-13798611511), export03@junlang.com


Hot Tags: kotak pemutus panel, China, pembekal, pengeluar, kilang, borong, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like