Unit Pengguna Plastik Tersebut

Model No .: DX6-A12SWB
Unit: 12 Cara
Siri: Siri C6
Kedudukan IP: IP30
MOQ: 500 pcs

Maklumat produk

Unit Pengguna Plastik Tersebut

 

Unit Pengguna Plastik Tersembunyi di dalam kotak pengedaran siri JUNON C6 adalah sejenis kotak pengedaran dalaman, memasang produk elektrik voltan rendah, seperti MCB, RCCB, menukar suis, peranti perlindungan lonjakan dan sebagainya. Kotak pengedaran ini adalah kotak kosong yang tidak termasuk komponen elektrik voltan rendah.

 

Butiran Cepat

Siri: Siri C6

Nama: Unit Pengguna Plastik Tersembunyi

Model No .: DX6-A12SWB

Unit: 12 Cara

Pemasangan: Flush Mounted.

Voltan yang dinilai: 230V / 400V

Nilai semasa: 100A

Kekerapan diberi nilai: 50 / 60Hz

Max Kuasa: 15W

Kedudukan IP: IP30

Jalan Pembukaan: Terbuka 180 °

Kapasiti rintangan kebakaran: 650 ℃ / 30s

Piawaian berkenaan: IEC60670-1, IEC60670-24

 

Imej Produk

Recessed Plastic Consumer Unit (1)

Recessed Plastic Consumer Unit (3)

Tiga warna untuk Pilihan

Recessed Plastic Consumer Unit 3


Pedalaman Unit Pengguna Plastik Tersembunyi dilengkapi dengan dulang klip atau rel DIN untuk memasang pemutus litar kecil (MCB) dan peranti lain. Kedua-dua jenis ini disebut MCB sebagai "mini rail" atau "DIN" yang hanya boleh ditukar ganti jika kurungan penyesuai khas digunakan. Walaupun MCB mini kereta api boleh sedikit sempit daripada DIN MCB dengan itu memberikan kelebihan pemasangan lebih banyak ke ruang yang sama yang terdapat bilangan aksesori di pasaran untuk jenis papan pengedaran ini adalah terhad kerana banyak pengeluar kini menggunakan format DIN untuk peralatan mereka . Dengan format DIN, pelbagai unit kebocoran bumi biasa, putar suis dan MCB tersedia.

 

Kelebihan Fungsi Produk

1. Tahap terbina dalam inovatif: Mudah untuk memposisikan dan memeriksa kedudukan mendatar. Mudah dipasang tanpa meminta orang. Lebih mudah dan lebih mesra pengguna.

2. Reka bentuk pemotongan berlian • Rumah hiasan yang indah: Penutup direka dengan konsep pemotongan berlian 3D untuk menikmati pengalaman estetik kecenderungan

3. Pelarasan lif muka, reka bentuk kereta api epitaxial: Rel sentiasa dipasang pada dinding. Kotak bawah boleh menjadi dinding rata apabila pra-dikebumikan atau dalam lingkungan 20mm di bawah dinding

 

Kelebihan kami

1) Kawalan kualiti yang ketat. Semua pcs akan diperiksa dua kali oleh pemeriksa kami.

Gambar yang jelas akan ditawarkan kepada anda sebelum pembungkusan.

2) Persekitaran kerja yang sangat baik, pengangkutan mudah ke pelabuhan Shunde.

3) Pada masa ini, kami telah dieksport ke lebih daripada 20 Negara, Rusia, Iraq, Mesir, Dubai, Jordan, India, Pakistan, ect.

4) Kami telah menerima kepuasan pelanggan sebagai prinsip utama dan kami membekalkan produk dan perkhidmatan berkualiti baik kepada pelanggan tempatan dan di seluruh dunia.

Recessed Plastic Consumer Unit 1

Recessed Plastic Consumer Unit 2


Ini adalah Unit Pengguna Plastik JUNON Recessed , dengan kualiti yang sangat baik dan harga yang kompetitif, yang sesuai untuk anda.


Hot Tags: unit pengguna plastik yang tersembunyi, China, pembekal, pengeluar, kilang, borong, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like