Unit Pengguna Elektrik 9 Cara

Model No.:DX18-A09TWB
Trade Mark: JUNON / OEM
Asal: Guangdong China
Bilangan Cara: 7-9
MOQ: 500pcs

Maklumat produk

Unit Pengguna Elektrik 9 Cara


Jajaran baru Unit Pengguna Elektrik 9 Way membolehkan hampir semua jenis sistem pengedaran elektrik yang akan dilaksanakan dalam persekitaran industri, komersil dan kediaman. Unit pengguna dihasilkan dalam termoplastik bebas halogen yang boleh dikitar semula sepenuhnya. Pelbagai termasuk penyelesaian dengan pintu telus atau legap yang membuka sehingga 180 °, dan pilihan antara 4 dan 38 unit, memenuhi keperluan pengawalseliaan terkini dan memastikan pelbagai jenis permohonan dilindungi.

Spesifikasi

Nama Unit Pengguna Elektrik 9 Cara
Model No DX18-A09TWB
Bilangan Cara 7-9
Pemasangan Flush Mounted
Bahan Peti Asas 1.0 Sheet Rolling Cold
Voltan yang Nilai 230 / 400v ~
Penilaian Semasa 100A
Trade Mark JUNON / OEM
Penilaian Perlindungan Antarabangsa IP30
Panjang (mm) 256
Lebar (mm) 230
Kedalaman (mm) 80
Pakej Pengangkutan 8 PCS / CTN
Asal Guangdong China
Kod HS 85389000


Imej Produk


Rajah Struktur

Electrical Consumer Unit 9 Way1

Memasang Unit Pengguna

Semua kabel dan sambungan di unit pengguna anda perlu diperiksa dan diuji oleh juruelektrik yang berkelayakan, dan anda tidak perlu mengeluarkan atau menggantikan unit anda jika anda tidak memenuhi syarat untuk standard pengawalseliaan yang betul. Yang berkata, asas-asas pemasangan boleh menjadi berguna untuk belajar jika anda perlu mengenal pasti sebarang masalah, dan ia sentiasa membantu para profesional berkelayakan untuk mempunyai sesuatu untuk dihidupkan.

1. Pertama, pastikan anda mencabut bekalan kuasa, kemudian semak gambarajah mudah berikut yang menggariskan persediaan asas papan pemecahan asas dan ambil perhatian arahan asas berikut untuk sambungan.

Electrical Consumer Unit 9 Way2

2. Suis pengasing tiang dua tiang utama dipotong di sepanjang bar DIN dengan menggunakan gigi bar yang berasingan. MCB kemudian dimasukkan ke dalamnya, dan bar bas itu kemudiannya dimasukkan ke dalam terminal hidup di bahagian bawah, dengan itu memberikan suapan langsung kepada semua MCB dan semua litar di seluruh harta anda yang mereka kendalikan.


3. Wayar hidup dan neutral masuk ke suis tiang utama utama dari meter elektrik anda. Diambil bersama, kedua-dua kabel tersebut disebut sebagai 'ekor'; saiznya akan berbeza-beza, yang merupakan salah satu sebab mengapa ia perlu dipertimbangkan begitu penting bagi unit pengguna untuk dipasang oleh juruelektrik profesional. Kabel bumi juga diperluas dari meter, tetapi kabel ini akan diskru ke dalam blok terminal bumi berbanding dengan suis utama.


4. Kabel litar boleh diperkenalkan kepada unit pengguna. Kabel hidup dipasang di bahagian atas MCB, manakala kabel neutral diskrukan ke blok terminal RCD neutral. Kabel bumi kemudian dimasukkan ke dalam unit pengguna dan disambungkan ke MCB yang bersesuaian.

Sekali lagi, ia mesti ditekankan bahawa arahan ini hanya harus diikuti oleh juruelektrik yang disahkan. Cuba memasang atau menaik taraf unit pengguna anda sendiri tanpa pensijilan yang betul bukan langkah yang anda boleh ambil; melampaui ramuan undang-undang, anda akan meletakkan risiko terkejut dan mungkin meletakkan harta anda dengan bahaya dengan tidak sengaja membuang penjagaan yang betul.


Imej Syarikat

Electrical Consumer Unit 9 Way1

Electrical Consumer Unit 9 Way2

Electrical Consumer Unit 9 Way3

Terima kasih kerana kami Unit Elektrik Unit 9 Way , dialu-alukan untuk membeli dari kami dengan kualiti yang terbaik dan harga yang kompetitif. Sekali lagi perincian, dialu-alukan untuk menghubungi kami!


Hot Tags: unit pengguna elektrik 9 cara, China, pembekal, pengilang, kilang, borong, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like