Mengenai Pemutus Litar JUNON C65

- Nov 16, 2019-

Mengenai Pemutus Litar JUNON C65


5 CIRI-CIRI UTAMA:

1. Kontur melengkung muka melampau, menonjolkan daya tarikan lengkung.

2. Mudah untuk beroperasi, selesa untuk mengendalikan mewarisi pengendali siri JMM generasi kedua, reka bentuk humanised.

3. Mudah untuk membezakan tingkap penunjuk visual dihidupkan secara jelas adalah jelas.

Cara Merah dihubungkan

Hijau bermaksud dis disambungkan.

4. Pemasangan adalah lebih mudah dan lebih perhatian, sambil menambah arah panjang palam.

5. Peningkatan suhu kurang, penggunaan reka bentuk slot penyejukan ventilasi yang lebih terjamin, pengurangan suhu berkesan.


TIGA PRINSIP:

Perlindungan beban, respon sensitif apabila arus melebihi data yang diberi nilai, melalui plat bimetal apabila pelepasan haba.

Perlindungan litar pintas, keselamatan dan perjalanan tepat pada masanya melalui reaksi medan magnet gegelung


Apabila transformer sifar-urutan mengesan ketidakseimbangan semasa kebocoran, maklumat ini dicerminkan dalam blok bersepadu. Selepas menganalisis arus tidak seimbang, litar bersepadu mengarahkan pelepasan semasa kebocoran di dalam dan mencetuskan tindakan mengunci oleh tarikan magnetik Putuskan pemutus.


Menaik taraf C65

Keupayaan segmentasi yang lebih tinggi kehidup elektrik lebih lama

6000A 10000 Times

Sebaik sahaja pengesanan masa ujian sebulan sama ada pencegahan kebocoran pada masa akan datang, keselamatan boleh dipercayai


Mudah untuk mengenal pasti kesalahan dengan butang penunjuk kebocoran jika perjalanan, butang boleh dikeluarkan, boleh dinilai kebocoran sesuatu; jika tidak dikeluarkan, pastikan sama ada peralatan rumah tangga atau litar pintas.