Jawapan mengenai JUNON Switch & Socket Company

- Sep 27, 2019-

Jawapan mengenai JUNON Switch & Socket Company


Sebagai platform pertukaran, JUNON "Electrician Note" memberi peluang kepada banyak tenaga elektrik untuk belajar antara satu sama lain; mengumpul pengalaman dan meningkatkan kemahiran mereka. Mari kita lihat soalan terakhir dari tukang paip / juruelektrik dan jawapan dari jurutera kami.

1. Jika sekumpulan garis bertenaga, kebocoran tersandung dalam proses, adakah terdapat peralatan yang dapat dengan cepat mengesan kedudukan kebocoran?
A: Pada masa ini, tidak ada peranti yang boleh mengesan lokasi mana yang bocor secara langsung. Ia hanya boleh diperiksa, iaitu, semua peralatan elektrik dimatikan, maka suis kebocoran dihidupkan, dan kemudian peralatan elektrik dihidupkan satu demi satu, dan yang mana satu perjalanan akan bocor.

Answers about JUNON Switch and socket company 1


2. Mengapa perjalanan tiba-tiba suis kebocoran?

A: Tiba-tiba perjalanan semasa digunakan, lihat jika butang penunjuk biru pemutus litar kebocoran muncul, ada pop timbul yang menunjukkan kebocoran. Butang penunjuk kebocoran kedua tidak muncul, tetapi perjalanan suis, periksa sama ada model suis kecil. Atau dalam cuaca basah, penebat kabel berkualiti rendah tidak begitu baik; ia juga akan menyebabkan kebocoran dan membuat perjalanan suis.

3. Adakah jalur pendarfluor pada suis diperbuat daripada fosfor, akan ada radiasi?

J: Struktur neon adalah bahan pendarfluor yang ditambahkan oleh bahan ABS, yang berbeza daripada serbuk pendarfluor dalam rod pendarfluor yang dijual di luar, dan tidak mempunyai radiasi. Selain itu, pengedap jalur pendarfluor produk kami adalah sangat baik, dan tiada masalah kebocoran fosfor telah dijumpai.

Answers about JUNON Switch and socket company 2


4. Saya ingin bertanya tiga tempat untuk mengawal lampu tunggal, hanya 2 buah satu geng dua cara suis dan 1 pc satu suis pelbagai kawalan suis boleh direalisasikan?
A: Ya, untuk butiran, sila rujuk kepada video satu pengajaran pendawaian suis geng.

Answers about JUNON Switch and socket company 3