Jawapan tentang JUNON suis & Syarikat soket

- May 14, 2020-

Jawapan tentang JUNON suis & Syarikat soket


Spring adalah Blooming, datang kepada anda, 2020 JUNON "Juruelektrik Nota" kembali lagi. Selepas dua bulan Juruelektrik tidak diragui, kita akan menjawab sekali gus.

 

1, saya mahu bertanya penutupkotak multimediaretak. Bolehkah saya membeli bahagian ini secara berasingan?
Jawapan: Maaf, bahagian produk dalam syarikat kami tidak dijual secara berasingan.


Kotak kabel multimedia siri V20

Answers about JUNON switch and socket company 1

 

2, apa yang perlu saya lakukan jika saya mendapati bahawa V16 multimedia Pengkabelan kotak (ga jenis) tidak boleh memasuki Internet selepas menyambung, dan titik merah terus berkelip?
Jawapan: pengguna boleh menggunakan pilihan gigi untuk menekan butang RESET selama 5 saat dan kemudian melepaskan ia untuk memulihkan tetapan kilang, dan kemudian menetapkan lagi mengikut arahan.

Answers about JUNON switch and socket company 2

 

3, saya ingin bertanya sensor dua wayar suis siri M2. Jika saya tidak memasang mentol lampu, ia akan berkuasa. Jika saya memasang lampu LED 3W, lampu penunjuk suis tidak akan berada di, Semua tanpa kuasa. Apakah sebab?
Jawapan: menurut di atas, ia harus disebabkan dengan menyambung wayar yang salah. Wayar masuk dan keluar boleh diterbalikkan. Kemudian mentol lampu dibuat suis sensor terbakar.


Siri M2suis sensorRajah

Answers about JUNON switch and socket company 3

 

4, lampu elektrik mempunyai keadaan litar pendek. Pemutus litar kecil tidak mempunyai tiga, tetapi litar bocor ke bumi telah dipotong. Mengapa?

Jawapan: kebocoran bumipemutus litarIa juga mempunyai fungsi perlindungan litar pintas. Perlindungan litar pintas diperlukan untuk beroperasi dalam tempoh 0.1 saat. Jika semasa litar pintas mencecah nilai operasi pemutus litar mini dan litar kebocoran bumi pada masa yang sama, mungkin terdapat Lawatan pemutus litar kecil, atau perjalanan pemutus litar kebocoran bumi, atau dua orang perjalanan.


Gambarajah Rajah permohonan pemutus litar bocor ke bumi

Answers about JUNON switch and socket company 4

 

Loo-Keng Hua pernah berkata: dalam Sungai panjang mencari kebenaran, hanya kajian berterusan, kajian rajin, dan kajian kreatif hanya boleh menyeberangi gunung. Jadi semua orang perlu bekerja lebih keras, JUNON Juruelektrik Nota dengan anda.