Pembeli menunjukkan: 24 cara V8 + kotak pengagihan penyesuaian dinamik

- Aug 19, 2019-

Pembeli menunjukkan: 24 cara V8 + kotak pengagihan penyesuaian dinamik

JUNON Buyer Show︱ [Stesen Keempat] Qifu South Bay Peninsula

Qifu South Bay Peninsula mengupah syarikat-syarikat terkenal di dunia untuk mengambil reka bentuk seni bina keseluruhan dan perancangan taman projek. Mewujudkan taman yang indah.

Buyer show 24 ways V8+ dynamic adjustment distribution box 1


JUNON 24 cara V8 + kotak pengagihan penyesuaian dinamik di dinding dapur menggabungkan dengan lancar ke dalam tanah bersih. Padanan warna panel putih tulen adalah selaras dengan nada gaya hiasan keseluruhan rumah. Kedudukan pemasangan adalah sangat baik, dan pelarasan dinamik di tempat, memimpin peralatan elektrik rumah keseluruhan. Dapur berdekatan dengan pintu, dan mudah untuk mematikan peralatan terbiar apabila keluar untuk mencapai kesan penjimatan kuasa.

Debut kotak pengagihan penyesuaian dinamik V8 + , yang pasti menjadi tumpuan gaya hiasan Mediterranean. Panel putih membuat dapur lebih cerah, dan seluruh rumah lebih emosi kerana penambahannya. Tambah sentuhan reiki untuk rumah yang hangat.

Hiasan gaya mewah Eropah

Buyer show 24 ways V8+ dynamic adjustment distribution box 2


Setiap permulaan bermula dari bel pintu, suis loceng JUNON E-series adalah mudah dan kuat, dan butang tepat untuk pelawat. Apabila loceng elektrik berdering, seluruh rumah boleh mendengar cincin, dan panel putih tulen yang hampir sama dengan pintu kayu pepejal, gaya mewah, membuatkan orang ingin tahu tentang hiasan dalaman.

Buyer show 24 ways V8+ dynamic adjustment distribution box 3


Dapur mempunyai susun atur terbuka dan disatukan ke ruang makan dan ruang tamu. Nada keseluruhan masih emas hitam, yang mewah sepenuhnya. Di samping itu, susun atur rumah ini sedikit istimewa. Kotak pengedaran pelarasan JUNON V8 + disematkan dalam kabinet. Kotak pengedaran di dalam kabinet memainkan peranan ketua keluarga dalam kegelapan dan tidak memusnahkan gaya keseluruhan rumah.

Gaya seluruh rumah memberi orang perasaan pertama bahawa ia adalah mewah, dan ia benar-benar adalah struktur rumah gaya asing. Keupayaan perlawanan kotak pengedaran dinamik JUNON V8 + boleh dipercayai, dan mudah untuk memanfaatkan kedua-dua gaya mewah Mediterranean dan Eropah. Terima kasih kepada sokongan Semenanjung Bay Semenanjung Qifu ke produk elektrik JUNON, pengalaman JUNON dalam pembuatan kotak elektrik membuat anda percaya bahawa pilihan anda adalah betul, jenama kekuatan, produk berkualiti.

V8 + kotak pengagihan penyesuaian dinamik , memimpin peralatan elektrik rumah keseluruhan, lengkap dalam satu langkah.