Pengecas dua usb dua pin dan tiga pin pendawaian pengajaran

- Nov 19, 2019-

Pengecas dua usb dua pin dan tiga pin pendawaian pengajaran


Dengan adanya zaman maklumat, penggantian peranti mudah alih, telefon bimbit kami telah menjadi sebahagian daripada kehidupan yang amat diperlukan, dan pengisian telefon bimbit menjadi kebiasaan sebelum tidur.

Tetapi bagaimana jika soketnya tidak mencukupi? Bagaimana jika kita lupa untuk membawa kepala pengecasan?
Tidak mengapa.


JUNON LJ siri dua usb pengecas dua pin dan tiga pin soket , pilihan pintar anda.

Dual USB charger two pin and three pin socket wiring teaching 1


Gabungan soket dan antara muka USB menyelesaikan masalah pengecasan dan memenuhi permintaan kuasa pengguna yang pelbagai, dan sangat disayangi oleh pelbagai kumpulan. Jadi bagaimana untuk memasang produk ini? Mari kita lihat.


Gambarajah pendawaian

Dual USB charger two pin and three pin socket wiring teaching 2


Tanggalkan kawat langsung dari bekalan kuasa utama dan sambungkannya ke terminal [L tiang], kemudian kuncikannya. Kemudian lepas wayar neutral dan sambungkannya ke terminal [N tiang], kemudian ketatkan skru. Akhirnya, sambungkan dawai tanah ke terminal dengan tanda dawai tanah. Selepas memeriksa garisan, mulakan ujian.

Pengecas dua usb & dua pin & tiga soket pin, pendawaian sangat mudah tanpa sebarang kandungan teknikal, selagi anda tahu bagaimana membezakan dawai hidup, dawai neutral dan wayar tanah, ia adalah OK, walaupun ia adalah pendawaian mudah tetapi berguna. Bagi pengguna, ia adalah produk mudah untuk hidup, teman baik untuk hitam.

Dual USB charger two pin and three pin socket wiring teaching 3