Arahan pendawaian lampu dimmer lampu elektronik

- Dec 07, 2019-

Arahan pendawaian lampu dimmer lampu elektronik

Baru-baru ini, kumpulan kacamata berkembang lebih besar dan lebih muda, dan terdapat banyak sebab untuk fenomena ini. Menggunakan mata anda secara transitif untuk menonton telefon dan IPAD. Tabiat yang buruk menggunakan mata, misalnya memintal benda. Baca di bawah matahari atau di tempat yang tidak mencukupi. Dan sebagainya……

Tetapi punca akar masih menjadi sumber cahaya, dan intensiti cahaya berubah dari musim ke musim. Untuk kesihatan mata, saya cadangkan anda menggunakan lampu boleh dimalapkan untuk menyesuaikan sumber cahaya yang sesuai untuk melindungi penglihatan berdasarkan intensiti cahaya sebenar.

Kebanyakan dimming dilakukan oleh suis dimmer elektronik, yang menyesuaikan beban rintangan tulen untuk mengawal kecerahan dan mencapai mata yang selesa untuk digunakan. Jadi bagaimana suis dimmer elektronik ini perlu dilabelkan?

Gambarajah pendawaian

1. Pertama, lepas wayar hidup dari kord kuasa utama, sambungkannya ke [Lin akhir] suis, dan ketatkan skru.

Electronic light dimmer switch wiring instruction 1


2. Kemudian, keluarkan wayar hidup dari beban, sambungkannya ke [Lout akhir] suis, dan ketatkan skru.

Electronic light dimmer switch wiring instruction 2


3. Selanjutnya, sambungkan dawai neutral dalam bekalan kuasa dan dawai neutral beban bersama-sama, dan pasangkannya dengan pita elektrik untuk mencegah pendedahan.

Electronic light dimmer switch wiring instruction 3


4. Akhir sekali periksa sama ada wayar itu longgar dan sama ada pita itu melekit. Selepas pemeriksaan, mulakan ujian kuasa.

Electronic light dimmer switch wiring instruction 4


Mata adalah tingkap jiwa dan jambatan rohani di antara manusia. Cepat memasang suis dimmer elektronik JUNON untuk mengawal cahaya dan melindungi mata anda. Mari jauhi cermin mata.