Pengajaran pendawaian Ground Socket

- Mar 23, 2020-

Pengajaran pendawaian Ground Socket

Apa yang sesuai untuk musim sejuk? Sudah tentu, tiga atau lima kawan berkumpul untuk makan periuk panas, tidak ada yang lebih sesuai daripada periuk panas pada musim sejuk. Tetapi apabila anda makan periuk panas di rumah, wayar pasang tidak cukup lama, yang juga sangat menjengkelkan, jadi JUNON mengesyorkan anda menggunakannya " soket bawah tanah ".

Ground socket wiring teaching 1

Ini adalah produk yang sangat sesuai untuk pemasangan di ruang makan. Ia betul menyelesaikan masalah wayar tidak cukup lama apabila memakan periuk panas. Ia mempunyai dua jenis: cepat elastik dan perlahan-elastik. Kebanyakannya digunakan pada peringkat T, bilik persidangan, teater filem pembaikan rumah, dan lain-lain. Saya akan menunjukkan pemasangan dan pendawaian produk ini.


Gambarajah pendawaian

Pertama, menggali alur sepadan dengan kotak bawah, ketatkan lubang knockout kotak bawah, dan letakkan baris ke dalam kotak bawah.

Kemudian, sambungkan wayar hidup (merah) dalam talian ke 【L akhir】 soket tanah, dawai neutral (biru) ke 【N akhir】, dan wayar tanah ke 【tanda kawat tanah akhir】. Ketatkan skru dan periksa jika pendawaiannya longgar.

Ground socket wiring teaching 2

Ground socket wiring teaching 3

Ground socket wiring teaching 4


Selepas pendawaian selesai, buka papan soket. Pada masa ini, anda akan melihat lubang di sebelah kiri dan kanan papan soket. Selaraskan lubang ini dengan lubang sambungan kotak bawah yang telah dikebumikan di lantai, dan keluarkannya dengan skru. Akhirnya, kuasa telah diuji dan pendawaian berjaya.

Pasang soket di ruang makan yang Cantik dan sopan, dan mudah digunakan jika tidak digunakan. Ia adalah bayi musim sejuk yang menyenangkan. Siapa yang tidak mahu? Semua orang tergesa-gesa memasang soket tanah di rumah, dan menjemput rakan-rakan untuk datang ke pesta untuk periuk panas.


Jika anda ingin mengetahui pendawaian produk-produk lain, dialu-alukan untuk menyambung kami.