Jualan hebat! Suis dan soket JUNON ---- Siri kurva

- May 25, 2019-

Jualan hebat! Suis dan soket JUNON ---- Siri kurva


Tren fesyen berubah dengan setiap hari berlalu, tetapi keluk klasik tetap kekal. Garisan licin menggariskan keindahan dunia. Kerinduan untuk klasik akhirnya menjadi kenyataan.


Guangdong JUNON Songtian Electrical Appliance Co. Ltd. Salah satu pengeluar paling popular untuk suis suis, kotak pengedaran, lampu LED dan pemutus litar . Menjaga klasik ini hidup dengan tindakan, maka soket suis siri Curve dilahirkan.

2

Mengalihkan siri lengkung, dia anggun dan anggun, reka bentuk arka bulat 360 ° 3D, bergaya, cantik dan sentuhan. Reka bentuk ultra-tip menolak envelop, ketebalan permukaan arka hanya 4.5mm. Reka bentuk sokongan bersepadu keluli-plastik, terus meningkatkan kekerasan sokongan.


Pemasangan yang lebih dipercayai, dua suis yang menunjukkan mod, petunjuk LED (biru) / pendarfluor (hijau). Bahan yang pantas • selamat dan tahan lama, PC belakang lutsinar.

Rintangan api rintangan suhu tinggi, terminal tembaga tulen.

Kekonduksian elektrik yang baik tidak mudah untuk karat, kenalan suis perak nikel aloi.


Kehidupan jangka panjang tidak mudah dihubungkan dengan arka yang boleh dipercayai dan tiada lengan tembaga fosfor yang dibentuk secara bersepadu.

Secara berkesan mengelakkan kerosakan produk yang disebabkan oleh riveting kemudian dan tahan lama, mudah dipasang. Reka bentuk strap berbilang bentuk, mudah untuk menangani fenomena dinding tidak sekata. Lubang pelek boleh laras, mudah untuk menangani ubah bentuk kotak bawah.


Suis dan soket untuk enam warna boleh didapati, sama ada fesyen retro atau romantik klasik. Semua jenis gaya sepadan dengan kehendak, kombinasi percuma bahagian berfungsi mengikut keperluan sebenar. Pilihan emas / putih boleh didapati untuk ekonomi praktikal.


Reka bentuk bingkai yang tersusun. Rapi, cantik, berkesan, tahan debu dan mudah dibersihkan

Pelbagai spesifikasi untuk pilihan anda

Ikuti model baru yang berbentuk curvaceous, selari dengan perubahan trend.


Ini adalah suis siri JUNON Curve dan soket penerus abadi.