Bagaimana untuk memilih suis dan soket berkualiti tinggi?

- May 11, 2019-

JUNON mengajar anda bagaimana untuk memilih suis & soket berkualiti tinggi?

1. Sebelum membeli, anda perlu melakukan strategi jenama yang baik dan pilih jenama lama yang lebih terkenal dan berpengalaman supaya kualiti produk dijamin (PS: Ingat untuk tidak tamak, membeli produk yang tidak mempunyai produk atau pemeriksaan keselamatan, dan akhirnya anda kalah.Selepas semua, anda adalah orang yang menggunakannya, dan dia adalah orang yang membuat wang.) Oleh itu, sebelum anda membeli, anda mesti melakukan pekerjaan yang baik dalam strategi. Jangan mendapatkan bijan dan kehilangan semangka itu.

2. Melihat yang baik juga merupakan faktor yang perlu difokuskan. Melihat arah aliran trend semasa, suis rocker besar adalah produk trend besar pada 2018. Tiada suis & suis sempadan, dengan penampilan menarik, kelihatan mewah dan terasa lembut. Walaupun penampilan yang bagus sangat penting tetapi kualiti tidak boleh diabaikan, bahan plastik permukaan suis dan soket adalah sebaik mungkin untuk memilih PC yang berkualiti tinggi, kalis api tidak kuning, hayat perkhidmatan yang panjang, dan prestasi keselamatan yang tinggi .

4. Jika terdapat bar pendarfluor pada suis mesti memilih jenis bar panjang tetapi bukan hanya satu titik, supaya malam itu boleh disediakan untuk mencari kedudukan tepat suis, kunci untuk kembali ke cahaya, seperti Reka bentuk adalah sangat mudah untuk orang tua untuk memulakan malam. Jika jalur pendarfluor adalah pendek, ia mungkin mengambil masa untuk mencari suis, dan tangan dan kaki orang tua itu tidak cukup baik untuk menyebabkan kemalangan.

5. Jika produk boleh mempunyai rawatan permukaan permukaan UV adalah lebih baik. Kerana produk rawatan permukaan UV, kekerasan sehingga 4H, keupayaan anti gores lebih kuat, selain kesan hiasan juga memainkan peranan perlindungan, untuk memenangi dua.

6. Selain memberi perhatian kepada warna produk, kita juga perlu mematuhi bahagian-bahagian dalaman dengan berhati-hati. Pada masa kini, kebanyakan terminal di pasaran adalah terminal berbentuk U. Walau bagaimanapun, selepas tempoh penyiasatan dan penyelidikan yang panjang, didapati bahawa jika satu wayar stok satu teras sebanyak 6mm² dan 1.5 mm² disambung pada masa yang sama, dawai nipis akan longgar dan terdapat risiko keselamatan. Selepas JUNN mendapati masalah ini, produk itu bertukar kepada terminal V-jenis inovatif, yang menyelesaikan masalah garisan tipis longgar dan membuat pendawaian lebih stabil dan lebih selamat. Oleh itu, apabila memilih suis dan soket, perhatikan sama ada terminal belakang adalah jenis U atau jenis V.

Sekiranya produk memenuhi lima syarat di atas, anda boleh yakin pada pilihan anda, atau anda boleh memilih suis dan soket JUNON, jaminan kualiti :)