Bagaimana untuk memilih pemutus litar rumah kebocoran?

- Aug 04, 2019-

Bagaimana untuk memilih pemutus litar rumah kebocoran?

Ramai orang yang menghadapi masalah rumah mereka sendiri, iaitu bagaimana untuk memilih pemutus litar rumah kebocoran ?

Pertama sekali, saiz garis tidak sama dengan pemutus litar kebocoran . Tidak kira betapa besar garisan rumah anda, ia mestilah kuasa. Ini tidak ada kaitan dengan kebocoran. Pemutus litar kebocoran adalah masalah melindungi kejutan elektrik. Ia tidak ada kena mengena dengan beban, iaitu, ia tidak ada kena mengena dengan saiz fius. Anda boleh membeli set pemutus, gabungan pemutus litar mini dan pemutus litar kebocoran, yang akan melepaskan litar semasa perlindungan kebocoran, dan selepas kegagalan diselesaikan dan berpaling, anda tidak perlu menukar fius.

Overloading, litar pintas, dan limpahan juga akan melompat, cabut gelung, selepas kegagalan boleh dihapuskan dan naik, jangan ubah fius, tetapi disarankan agar anda mencari juruelektrik untuk membantu anda menggantikan, jangan ambil garis yang salah, membawa masalah yang tidak perlu. Pilihan suis kebocoran dan suis udara tidak banyak keperluan. Pilih kualiti yang baik. Pengeluar biasa boleh menghasilkannya, tetapi suis udara dipilih paling sesuai dengan beban di rumah anda. Ia biasanya sedikit lebih daripada beban elektrik maksimum di rumah anda, tidak terlalu banyak.

Sebenarnya, tidak perlu terlalu sakit kepala, pilih pemutus JUNON, ia membantu anda menyelesaikan masalah, rumah keselamatan, memerlukan JUNON!

How to select household leakage circuit breaker