JUNON Satu suis suis & menaik taraf suis

- Oct 13, 2019-

JUNON Satu suis suis & menaik taraf suis

Untuk memenuhi permintaan pasaran dan sentiasa memperbaiki produk, kita boleh menduduki tempat dalam industri. JUNON Electric telah mematuhi kepercayaan ini dan melaksanakan beberapa peningkatan produknya. Hari ini kami memperkenalkan suis & suis siri A. Sejak tahun 1997, ia telah menjual ke pasaran. Selepas 22 tahun, ia adalah peningkatan pertama.

JUNON A series switch and socket upgrade 1


Penampilan mengekalkan pemilihan gaya putih gading asli, fesyen semua perlawanan , tulen dan sempurna, sepadan dengan pelbagai gaya hiasan tanpa sebarang kontradiksi.

Bahan ini masih diperbuat dari PC yang berkualiti tinggi, yang tahan api dan tidak kuning, dan memiliki hayat perkhidmatan yang panjang.

Struktur dalaman yang inovatif, kaedah pendawaian asal diubah, struktur mengangkat meningkatkan ruang pendawaian, pendawaian semakin teguh, dan kelemahan wayar dikurangkan.

Rekabentuk bersepadu bingkai dan butang memudahkan pemasangan juruelektrik dan meningkatkan kecekapan kerja.

JUNON A series switch and socket upgrade 2

Suis telah ditukar dari 10AX asal ke 16AX; semasa yang disambungkan ke beban lebih besar dan lebih selamat.

Peningkatan backseat pendakap reka bentuk bersepadu, dan rintangan tekanan lebih kuat dan tidak mudah diubah bentuk.

JUNON A series switch and socket upgrade 3

Memperkenalkan jenis produk baru, dengan soket USB , untuk memenuhi keperluan pengguna yang pelbagai, borang pengecasan mudah.

JUNON A series switch and socket upgrade 4

Di atas adalah perbezaan antara versi baru dan versi lama siri A. Malah penggunaan dan pendawaiannya adalah sama, hanya untuk memenuhi pasaran dan pemasangan mudah, untuk mengubah tempat-tempat yang tidak sempurna sebelum ini. Suis soket & soket dilahirkan.


JUNON Suis soket & soket , hangat, elegan dan ringkas, saya lebih sempurna selepas peningkatan, mengejar hardcover dan pembaikan mudah anda tidak boleh ketinggalan.