JUNON meresap cahaya siling pantulan

- Jul 30, 2019-

JUNON meresap cahaya siling pantulan

Perkembangan ekonomi berkelajuan tinggi, mengetepikan kesengsaraan dan penindasan. Melepaskan ketenangan fikiran, di jalan yang dipenuhi pokok, memegang buku kehidupan. Kehidupan membaca adalah kehidupan yang perlahan, kelambatan ini menjadikan hati kembali kepada alam semula jadi. Terdapat juga sejenis "meresap", dia adalah refleksi yang menyebar. Tiada strob, tiada silau, menolak pencemaran cahaya, juga penglihatan anda yang sihat.

JUNON diffuse reflection ceiling light1

JUNON meresap cahaya siling pantulan, menjual sikap

Menghadapi keadaan lampu siling di seluruh pasaran, pencahayaan JUNON telah melalui satu tahun untuk mengkaji sudut refleksi cahaya. Suhu warna kecerahan kesan cahaya dan parameter lain. Dibangunkan emas 18 sudut pantulan 1 darjah tidak boleh lebih, atau kurang 0 kawasan gelap, 0 gangguan. Pencahayaan sampingan, penggilapan berketepatan tinggi dengan casis, dan membentuk prinsip refleksi tersebar.

JUNON meresap syiling siling ligh t, menjual keperibadian

Tiga topeng bentuk, lapan cincin berwarna-warni. Berbagai gabungan, seperti yang anda fikirkan, dengan perlawanan anda. Tidak ada yang mustahil untuk dilakukan, hanya tidak boleh memikirkannya

JUNON meresap cahaya siling pantulan, menjual kualiti

1. Topeng itu menggunakan plat penyebar 60 peringkat, yang diproses oleh proses pencetakan tamparan, dan penyebarannya lebih jelas tanpa sebarang bayang-bayang.

2. Casis diperbuat daripada bahan PC kalis api tinggi, yang mempunyai prestasi kalis api tinggi dan penggunaan yang lebih selamat.

3. Menggunakan Elektrolisis Aishi, keluaran tetap, arus yang stabil, sepanjang hayat

4. Lampu LED yang cemerlang, menjimatkan wang dan menjimatkan elektrik

5. JUNON cincin diperbuat daripada bahan PC berkualiti tinggi, tidak mudah merangkul dan bertukar kuning

JUNON diffuse reflection ceiling light5

Lebih selesa hidup, kerana saya mempunyai awak. Lebih berwarna kehidupan, kerana saya mempunyai awak. Kualiti hidup yang lebih tinggi, kerana saya mempunyai anda, terima kasih JUNON meresap cahaya siling pantulan.