Siri JUNON LJ caj Fast USB

- Jun 04, 2020-

Siri JUNON LJ caj Fast USB

JUNON LJ series USB fast charge 1


Dengan meningkatnya telefon pintar, fungsi ini beransur-ansur menjadi lebih kuat, dan keupayaan bateri semakin meningkat. Pengecas telefon bimbit asal pada dasarnya dilengkapi dengan fungsi pengecasan cepat. Fungsi baru ini dapat memenuhi kehidupan masyarakat kita yang pesat.

 

Oleh itu, teknologi pengecasan yang pesat telah meningkat dengan pesat, dan jenama utama telah dilancarkan secara berturut-turut menggunakan soket pengecasan cepat USB. JUNON memperkenalkan soket pengecasan cepat dengan fungsi setanding dengan kepala pengecasan USB asal:

LJ siri dua & tiga soket PIN dengan caj cepat USB (A + C) 18W

 

1. struktur kreatif: 1A + 1C
Ia adalah satu struktur yang jarang berlaku dalam industri soket suis & pada masa ini. Output Port USB yang biasa dan jenis C output Port adalah kedua-duanya selaras, dan menyokong PD dan QC pengecasan cepat protokol. Ia boleh menyokong 5V3A, 9V2A, 12V 1.5 output, yang banyak memenuhi keperluan pengguna yang pelbagai.

 

2. menyokong output jenis C yang unik
Port jenis C adalah lebih kecil daripada Port USB biasa di pasaran, dan ianya jenis baru Port USB standard. Dan Port jenis C adalah antara muka yang boleh digunakan pada PC (peranti utama) atau peranti luaran. Ia serasi antara satu sama lain. Apabila pengguna menggunakan kabel data pengecasan dwi-C, pengenalpastian lebih cepat dan pengecasan lebih cepat.

JUNON LJ series USB fast charge 2

 

3. kualiti yang boleh dipercayai

Produk ini direka mengikut piawaian pensijilan 3C Kebangsaan, dan ia adalah lebih selamat untuk digunakan.


Siri LJdua & tiga soket PIN dengan USBcaj cepat (A + C) adalah salah satu produk dalam erti sebenar caj cepat dalam industri soket & suis. Fungsi ini setanding dengan kepala pengecasan USB asal di pasaran, membawa pengguna pengalaman pengecasan cepat yang berbeza. Bagaimana kehidupan yang pantas kekurangan Syarikat, JUNON mengiringi anda setiap saat hidup anda.

1.5 jam--biarkan anda berasa keseronokan mengecas

JUNON LJ series USB fast charge 3