TIDAK ADA LEBIH LANJUT TENTANG SATU JUNON SATU GUN JUNON SWITCH

- Apr 10, 2019-

JUNON satu geng satu arah dinding suis

Lihat sekeliling rumah, saya tidak tahu jika anda dapati di mana-mana sahaja. Seperti serambi, tangga, bilik, tandas, dan lain-lain berapa banyak yang anda tahu mengenainya?

1 GANG 1 WAY SWITCH

Siapa itu? Itulah rasa kewujudan. Ia adalah satu suis dinding gang, suis dinding yang tidak lagi menjadi tempat untuk mengalahkannya. Satu suis dinding geng lebih biasa digunakan dalam lampu kawalan. Ia dibahagikan kepada tiga jenis: satu cara kawalan, dua cara kawalan dan pelbagai kawalan. Setiap jenis mempunyai ciri-ciri sendiri dan menunjukkan kemahiran yang berlainan.

Satu geng, juga dikenali sebagai satu, satu butang, bermakna ada butang suis dinding pada panel suis. Salah satu cara, juga dikenali sebagai tiang tunggal, bermakna butang suis dinding hanya dapat mengawal satu perkakas pada baris lain.

1-gang-1-way-wall-switch-white-16a

Satu geng satu arah dinding suis adalah yang paling banyak digunakan, dan satu gulungan dinding satu arah juga dialu-alukan oleh isi rumah, syarikat, dan kebanyakan kumpulan pengguna kerana kemudahan penggunaan dan pemasangan mereka. Satu gerak dinding satu arah satu sama lain digunakan di rumah bersaiz kecil dan digunakan untuk mengawal ruang tamu, dapur, balkoni, tandas dan tempat dan pejabat lain. Disebabkan kawasan kediaman kecil, maka penggunaan suis dinding pada jalan sudah cukup, bukan hanya penjimatan yang mudah dan kos.