JUNON SWITCH AND SOCKET TURUT ANDA APAKAH METODE RESCUE BERSETUJU SELEPAS CUKAI ELEKTRIK?

- May 23, 2019-

JUNON SWITCH AND SOCKET TURUT ANDA APAKAH METODE RESCUE BERSETUJU SELEPAS CUKAI ELEKTRIK?


RUMAH SELAMAT, SWITCH JUNON SWEET SWITCH AND SOCKET

JUNON SWITCH AND SOCKET TEACHES YOU WHAT IS THE CORRECT RESCUE METHOD AFTER AN ELECTRIC SHOCK1

01: Apabila seseorang didapati mengalami kejutan elektrik, penyelamat harus dengan cepat memutuskan sambungan suis kuasa utamanya atau suis kuasa, atau menggunakan objek terlindung seperti buluh kering atau getah untuk menolak dawai itu supaya pengejut elektrik boleh mendapatkan keluar dari keadaan kejutan elektrik dan cepat panggil nombor kecemasan hospital.
Perhatian! ! Pembekal suis dan soket JUNON mengingatkan anda bahawa penyelamat mesti menjalankan ambulans di bawah keadaan selamat!

JUNON SWITCH AND SOCKET TEACHES YOU WHAT IS THE CORRECT RESCUE METHOD AFTER AN ELECTRIC SHOCK2

02: Jika kejutan elektrik mempunyai luka tempatan yang terbakar, tutupnya dengan kain yang bersih untuk mencegah jangkitan dan melumpuhkan semua jenis ubat topikal.
Bagi mereka yang mempunyai degupan jantung dan berhenti bernafas, tekanan dada dan pernafasan buatan segera dilakukan sehingga kakitangan kecemasan profesional tiba.

JUNON SWITCH AND SOCKET TEACHES YOU WHAT IS THE CORRECT RESCUE METHOD AFTER AN ELECTRIC SHOCK3

03: Sekiranya kejutan elektrik terputus, koma dan tidak sedarkan diri, penyelamat harus terlebih dahulu mengeluarkan muntah di dalam mulut kejutan elektrik dan memastikan saluran udara terbuka terbuka untuk mengelakkan mati lemas dan mati.

JUNON SWITCH AND SOCKET TEACHES YOU WHAT IS THE CORRECT RESCUE METHOD AFTER AN ELECTRIC SHOCK4

04: Jika kejutan elektrik jatuh dari ketinggian, patah tulang belakang atau tulang belakang mungkin berlaku, dan penjagaan harus diambil semasa melindungi. Ketika mengangkut orang yang terluka, banyak orang harus diangkut secara keseluruhan untuk mencegah paraplegia yang disebabkan oleh kecederaan tulang belakang dan anjakan patah. Selepas kakitangan kecemasan tiba, kakitangan ambulans di tapak harus mengambil inisiatif untuk memperkenalkan proses kecederaan dan pra-rawatan bagi kejutan elektrik untuk menyelamatkan rawatan selanjutnya.


Di samping itu, suis dan soket JUNON mengingatkan anda penyelamat untuk menjalankan ambulans di bawah syarat-syarat memastikan keselamatan, jangan melepaskan ambulans dengan mudah, dan menegaskan bahawa kakitangan perubatan tiba di tempat kejadian.

JUNON SWITCH AND SOCKET TEACHES YOU WHAT IS THE CORRECT RESCUE METHOD AFTER AN ELECTRIC SHOCK5

JUNON kilang membekalkan berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif lampu dinding elektrik suis dan soket, kotak pengedaran dan LED turun cahaya.

Selamat datang untuk melawat laman web JUNON WALL SWITCH dan SOCKET untuk mendapatkan maklumat lanjut: www.junlang.com ; www.junonelectrical.com

Hubungi: Ms WENDY

Mail: wendy@junlang.com