JUNON, pembekal soket suis mengajar anda bagaimana untuk memeriksa rumah baru

- May 21, 2019-

JUNON, pembekal soket suis mengajar anda bagaimana untuk memeriksa rumah baru

Untuk menyesuaikan diri dengan masyarakat yang pantas ini. Kini ramai orang lebih suka membeli bilik hardcover. Daripada rumah yang kasar, ia lebih mudah.


Pengguna hanya perlu membeli perabot maka boleh hidup secara langsung, walaupun bilik hardcover adalah mudah. Tetapi pastikan anda menyemak di bawah lima mata dengan teliti sebelum anda menerima rumah tersebut, jangan menandatangani kontrak dengan mudah.


JUNON, pembekal soket suis kini mengajar anda bagaimana untuk memeriksa rumah baru:

Tidak 1. Pemeriksaan pintu dan tingkap

Buka dan tutup pintu berulang kali untuk memeriksa sama ada ia ketat, uji ketetapan tetingkap dengan kertas. Dan ujian itu fleksibel apabila membuka dan menutup, perkara yang paling penting adalah untuk memeriksa ketegasan.


Tidak 2. Pemeriksaan jubin dinding dan lantai

Kukuk empat sudut bata dinding dan jubin lantai dengan tukul untuk melihat jika drum kosong. Periksa sama ada cerun saliran tanah mengalir ke longkang lantai, dan tiada banjir, tiada air 24 jam ujian penyimpanan air tanpa kebocoran.


Pemeriksaan pekerja minyak No.3

Bersinar obor telefon bimbit pada cat getah, cari sebarang goresan gelembung udara di permukaan. Juga periksa bahagian atas dan dinding yang dicat, sama ada penampilan mengelupas, serbuk, fenomena retak.


Tidak 4. Pemeriksaan airway

Semak basuh kumbahan sama ada teguh atau tidak, tangki penuh air untuk melihat kadar air. Tuangkan longkang dan lihat jika longkang disekat, sama ada jarak antara paip air panas dan sejuk lebih daripada 15 cm. Parit lantai harus sedikit di bawah paras tanah, berulang-ulang mengisi air dan pelepasannya untuk melihat jika ia di-blok


No.5 Pemeriksaan litar

Periksa salur keluar elektrik di seluruh rumah, seperti soket suis, kotak pengedaran, pemutus dan sebagainya. Sama ada plag itu normal, matikan untuk melihat sama ada garis cawangan dikawal sepenuhnya. Beri perhatian pada soket suis dan kotak pengedaran dan peralatan elektrik lain.


Perlu memilih syarikat jenama besar yang dapat memberi jaminan kualiti terbaik, keselamatan adalah yang paling penting! Peralatan elektrik JUNON sebagai jenama elektrik terkenal Guangdong. Gaya baru produknya adalah kualiti yang baik, reputasi yang baik dan disayangi oleh semua pengguna.


JUNON LJ siri suis dan soket, kotak pengedaran JUNON V18 , kualiti terbaik dan keselamatan yang paling!