Siri baru Yue Shang siri analisis cahaya siling

- Oct 26, 2019-

Siri baru Yue Shang siri analisis cahaya siling

Banyak Fanghua. Nasib baik, saya dapat mencari anda dalam ribuan ungu.
Lampu siling Yue Shang "Tidak terlepas oleh ramai, tidak sombong kerana cemerlang.Ia adalah kehadiran bersinar.

Bentuk yang cantik

New style yue shang series ceiling light analysis 1


Meiwen: Warna platinum bercantum, berpusing-pusing, seperti tebing curam dengan pemandangan yang jelas, corak cembung gelombang cembung, menambah lapisan lampu siling, dengan garis yang indah untuk mewujudkan suasana misterius, sesuai untuk tenang dan matang Anda.
Xuancai: Corak gelombang kristal sepadan dengan bahagian bawah coklat, berwarna-warni dan menarik perhatian, suka bermain dan menyenangkan, sesuai untuk anda yang mengejar sederhana dan bergaya.

Kualiti yang boleh dipercayai

Gunakan penyelesaian kuasa jenama litar pertama, konfigurasi high-end kapasitor elektrolitik tinggi. Bertemu dengan piawaian keselamatan negara, gunakan lebih banyak ketenangan fikiran. Ada helaian penebat untuk mencegah kebocoran secara berkesan. Tiada stroboskopik, perlindungan yang lebih baik dari kedua-dua mata.

Bahagian berkualiti tinggi

1, penghantaran lampu cahaya yang tinggi, mematuhi penggunaan bahan optik berkualiti tinggi PMMA (bahan akrilik A), transmisi cahaya yang baik, nipis tetapi tidak mudah merosakkan, tidak berubah kuning dan rapuh, mudah dibersihkan.

New style yue shang series ceiling light analysis 2


2, ketebalan sejuk yang dilancarkan dan membentuk, ketebalan casis dan proses penyemburan serbuk adalah tebal 0.4mm, berkesan menghalang karat dan kelembapan.

3, Setiap skru casis diuji dengan ketat oleh atomisasi garam, yang tahan lama dan menghalang karat daripada mempengaruhi penggunaan.

New style yue shang series ceiling light analysis 3

Tiga warna cahaya

New style yue shang series ceiling light analysis 4

Lampu kuning (3000K) Neutral cahaya (4000K) Lampu putih (6000K)

Sekiranya anda berminat dengan gaya baru kami, Shang Shang Ceiling Light , dialu-alukan untuk membeli atau memborong produk dari kami.