Soket tiga pin versi baru dua&dengan pengajaran gambarajah pendawaian suis

- May 24, 2020-

Versi baru dua amp GG; soket tiga pin dengan pengajaran gambarajah pendawaian suis

Satu suis& lima lubang, juga dikenali sebagaidua amp GG; soket tiga pindengan suis, adakah suis& soket yang sering digunakan dalam kehidupan seharian kita. Ia diperlukan di hampir setiap ruang di rumah, dan terdapat banyak kaedah pendawaian.


Dua amp GG; soket tiga pin dengan suis

New version two and three pin socket with switch wiring diagram teaching 1


Sebagai orang secara beransur-ansur mengejar kesederhanaan, dibandingkan dengandua amp GG; soket tiga pindengan pertukaran struktur tradisional, juruelektrik lebih cenderung kepada produk dengan wayar langsung awam, seperti dua amp&baru JUNON' soket tiga pin dengan suis.


gambar belakang

New verison two and three pin socket with switch wiring diagram teaching 2


Struktur baru inilah yang menghilangkan keperluan untuk operasi pelompat semasa pendawaian, dan senang, sederhana, dan selamat. Cara memasang dua amp&baru; soket tiga pin dengan suis? Sila lihat tutorial di bawah.

Tukar lampu kawalan

New verison two and three pin socket with switch wiring diagram teaching 3


Mula-mula sambungkan wayar langsung lampu ke 【L 1 hujung】, kemudian sambungkan wayar langsung bekalan kuasa utama ke 【L hujung】, kemudian sambungkan garis sifar bekalan kuasa utama ke 【 N hujung】. Akhirnya, sambungkan wayar arde ke terminal yang ditandai dengan wayar ground, dan ketatkan skru, dan kemudian periksa bekalan kuasa dan uji.

Tukar soket kawalan

New verison two and three pin socket with switch wiring diagram teaching 4


Mula-mula, keluarkan wayar langsung dari bekalan kuasa utama dan sambungkan ke hujung 【L 1 】, kemudian sambungkan wayar neutral ke end hujung N】, dan akhirnya pasangkan talian hayat kedua - tanah wayar ke terminal dengan tanda wayar tanah, dan ketatkan skru, Periksa sama ada garisan longgar, dan kemudian hidupkan ujian.

Kehidupan dan pengetahuan sentiasa berubah. Tanggungjawab kita untuk mengikuti perkembangan sosial. Tidak ada yang terbaik tetapi yang lebih baik adalah prinsip kita. Kami serius dalam perjalanan yang berkualiti - JUNON Electric versi barudua amp GG; soket tiga pin dengan suis.