Teman ideal peralatan elektrik kuasa tinggi suis tiang berganda

- Jun 21, 2020-

Teman ideal peralatan elektrik berkuasa tinggi "suis tiang berganda"

 

Dengan peningkatan taraf hidup orang ramai, peralatan rumah semakin meningkat. Dalam usaha untuk mengurangkan kebarangkalian bahaya Keselamatan, JUNON khusus mencari setiap orang teman yang sesuai untuk peralatan berkuasa tinggi, "suis tiang berganda". Yang digunakan untuk mengawal peralatan elektrik berkuasa tinggi seperti penghawa dingin, timbunan air, dan sebagainya.

 

Pada masa lalu, peranti kuasa tinggi dikawal oleh suis udara. Kini, dengan kemajuan teknologi, suis tiang berganda boleh menggantikan fungsi pembukaan dan penutupan udara untuk mengawal terus kawalan "on" dan "off" peranti berkuasa tinggi.

 

Berbanding dengan suis butang biasa, permukaan yang dibawa oleh tembaga semasa suis tiang Double adalah besar, dan terminal yang besar, tidak akan ada kemalangan keselamatan disebabkan oleh peningkatan suhu yang berlebihan, dan penyelenggaraan dan pemasangan yang sangat mudah dan popular di kalangan pengguna.

 

Suis tiang Double asal mempunyai dua penampilan, satu adalah serupa dengan bentuk suis pisau lama, dan ia digunakan untuk bertukar-tukar dan ke bawah. Disebabkan oleh kemunculan, ia dipanggil "suis bingkai melengkung" oleh elektrik.

 

JUNON E siri Double suis tiang 25A

The ideal conpanion of high-power electrical appliances double pole switch 1


Satu lagi terdiri daripada lampu penunjuk dan suis kuku. Ia adalah indah dan mudah, dengan operasi butang.

JUNON E siri Double pole suis 20A

The ideal conpanion of high-power electrical appliances double pole switch 2

 

Dalam suis kutub berganda hari ini, butang secara beransur-ansur menjadi lebih besar dengan trend, dan butang besar mempunyai rasa sentuhan yang baik, dan pelbagai spesifikasi ditetapkan: 20A, 25A, 30A, 45A. Teks dengan jelas mengenal pasti skop permohonan untuk memenuhi keperluan pengguna yang pelbagai.

The ideal conpanion of high-power electrical appliances double pole switch 3


Suis bingkai melengkung 20A dan 25A kebanyakannya digunakan dalam peralatan isi rumah kuasa beban besar: seperti timbunan air elektrik dan penghawa dingin.

 

Yang45Suis tiang bergandabiasanya digunakan untuk jentera beban berat dan peralatan di tapak bina atau kilang. Terdapat juga pelanggan yang memohon kepada kedudukan Anjung rumah untuk mengawal "on" dan "off" Negeri peralatan elektrik di seluruh rumah, selamat dan mudah. Perhatikan bahawa suis kutub berganda di sini tidak menggantikan sepenuhnya suis kebocoran.

 

Tahun Mulia JUNON adalah 37 tahun telah menyaksikan pertumbuhan tiang kutub berganda, dan produk yang diperolehi dari setiap tempoh akan dimasukkan ke dalam album dan dilancarkan untuk pasaran.

 

Semua teka-teki dari setiap siri Double

The ideal conpanion of high-power electrical appliances double pole switch 4


Pelbagai gaya, dan gaya, dan kualiti yang boleh dipercayai, pemilihan yang sangat baik bahan yang layak dipercayai, rakan kongsi ideal untuk peralatan kuasa tinggi-suis tiang berganda.