Apakah peranan kotak pengagihan

- Feb 26, 2019-

Pengeluar Peti agihan di sini memainkan peranan penting dalam penggunaan kotak pengagihan, tetapi Apakah peranannya? Mari kita jelaskan semalam!

Bercakap tentang peranannya, saya percaya orang mempunyai pemahaman yang tertentu pengetahuan ini dalam proses pemasangan, kita boleh memasang peralatan, mengukur instrumen, peralatan perlindungan dan bantuan peralatan dalam tertutup atau separuh mengikut elektrik keperluan pendawaian dalam Kabinet logam tertutup atau pada skrin, ia membentuk alat pengagihan kuasa Bervoltan rendah. Jika kesalahan berlaku semasa penggunaan, maka kita boleh menggunakan peranti pelindung untuk memutuskan litar, atau memotong penggera, dan kemudian berpasangan beberapa parameter. Ia diselaraskan supaya ia boleh digunakan biasanya.

Untuk Keselamatan sudut pandang kotak pengagihan perumahan, kami masih menambah suis kebocoran ke soket Penyaman udara. Litar lampu tidak dilindungi oleh kebocoran. Topik ini dan sama ada soket Penyaman udara perlu dipasang dengan kebocoran adalah kontroversi dalam industri. Struktur kotak pengagihan perumahan dibahagikan kepada jenis tertutup penggantungan menurut kaedah pemasangan, dan terdapat dua jenis dinding dipasang dan tertanam. Struktur utama dibahagikan kepada peti, panel, pemasangan pendakap, busbar neutral, grounding busbar dan lain-lain komponen.

Walaupun konfigurasi ini mempunyai makna dwi perlindungan, ia tidak dapat dielakkan bahawa perjalanan suis utama, praktikal yang tidak tinggi, Terdapat satu situasi yang mungkin berlaku dengan jenis yang pertama.