Apakah struktur dalaman suis & soket siri LJ?

- May 26, 2019-

Apakah struktur dalaman suis & soket siri LJ?

JUNON LJ suis produk suis & soket:

Struktur dalaman:

1. LJ siri suis & suis lampu dibina dengan struktur jenis tarik di dalam, yang tidak akan merosakkan wayar dan tidak mudah ubah, dan mempunyai kekonduksian elektrik yang baik.


2. Mengguna pakai terminal V-jenis yang inovatif, menambah ruang pendawaian, struktur V-jenis boleh memperbaiki wayar tebal dan wayar nipis secara berkesan dalam satu terminal, dawai nipis tidak mudah longgar. Pendawaian lebih stabil. Terminal ini boleh memastikan sambungan 6 teras dan 1.5 teras teras tunggal pada masa yang sama.

What's the internal structure of LJ series switch&socket

3. Lembaran tembaga pendawaian menggunakan lapisan lipat dua lapisan dan struktur sekitar tiga dimensi, yang lebih berfaedah daripada kepingan tembaga tunggal lapisan jenama lain. LJ siri tembaga pendawaian boleh menahan daya kilasan 16KG tanpa ubah bentuk dan boleh menekan wayar dengan tegas.


4. Berat keseluruhan dan berat tembaga suis & soket siri Lj lebih berat daripada jenama lain. Sebagai perbandingan, produk cahaya akan memberi seseorang perasaan perasaan nihiliti, berasa buruk, dan selalu merasakan kekurangan sesuatu. Walau bagaimanapun, produk suis & soket siri LJ mempunyai kelebihan dalam kedua-dua berat plastik dan berat bahagian tembaga dalaman. Mereka berasa baik untuk digunakan, berat dalam kualiti dan meyakinkan.

Akibat kepelbagaian warna, suis & suis lampu siri Lj boleh menyamai pelbagai jenis menghiasi gaya yang mudah.

Gaya pengadilan EropahBerma dan Demure elegan

Pertandingan LJ champagne emas, elegan, menyerlahkan suasana bangsawan.

What's the internal structure of LJ series switch&socket1

Gaya moden NordicMinimalis, Elegant dan bergaya

Padan LJ matte hitam, tona sederhana, matang, berupaya dan berpengalaman, semua menunjukkan perasaan urbanisme.

Wht's the internal structure of LJ series switch&socket 3

Jadi sekarang anda harus jelas struktur dalaman suis soket & soket LJ , jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, berbual dengan kami!