Kenapa kotak pengedaran memerlukan gelaran?

- Sep 20, 2019-

Kenapa kotak pengedaran memerlukan gelaran?

Banyak pemilik bertanya: "Mengapa kotak pengedaran saya mengantuk?" Yang lain sangat bagus, mengapa ini? Malah, sebabnya adalah sangat mudah, kerana penutup kotak pengedaran rumah anda tidak mempunyai apa-apa - "gradienter", yang merupakan alat bantu yang boleh menyesuaikan penutup secara dinamik.

Wht does the distribution box need a gtandienter 1

Tukang paip / juruelektrik boleh menyesuaikan penutup mengikut status gelanggang, supaya kotak pengedaran terdedah dan dinding seimbang, dan kesan keseluruhannya lebih cantik dan betul.

Wht does the distribution box need a gtandienter 2


Sekiranya anda tidak mahu kotak pengedaran di rumah bengkok, ingatlah untuk memilih kotak pengedaran dengan gradient. Jangan gunakan versi mudah kotak pengedaran.

Jadi, bagaimanakah anda betul menggunakan gradienter untuk melaraskan penutup? Mari kita lihat kotak pengedaran siri JUNON V8 +. Gradienter adalah alat yang dipasang di bahagian bawah penutup. Ia mempunyai cecair hijau neon di dalam dan dua bar menegak di kedua-dua belah alat untuk pemerhatian mudah oleh tukang paip / juruelektrik.

Wht does the distribution box need a gtandienter 3


Cecair itu berada dalam keadaan tak tepu di gradient, jadi terdapat lepuh dalam aliran, dan lepuh ini adalah kunci untuk pemerhatian. Jika anda melihat lepuh di pusat, tahniah, kotak pengedaran berada dalam kedudukan mendatar. Jika lepuh tidak berada di tengah-tengah, maka kita perlu bersabar untuk menyesuaikan diri.

Di samping memudahkan pelarasan kedudukan kotak pengedaran, gelar itu juga membantu pemilik untuk memerhatikan kedudukan kotak pengedaran setiap hari, yang memudahkan penyesuaian dinamik untuk mengekalkan estetik keseluruhan.

Wht does the distribution box need a gtandienter 4


Kecantikan sangat memerlukan keseimbangannya. Kotak pengedaran siri JUNON V8 + dengan gradient memenuhi salah satu langkah pantas dan penyesuaian dinamik.