Chengdu | Persidangan Promosi Tukar & soket LJ Siri

- Jun 26, 2019-

Chengdu | Siri LJ Persidangan Promosi suis & soket baru


Pada hari Selasa, di bawah badai hujan, ia masih tidak dapat menghentikan kadar peniaga dan rakan-rakan Chengdu, dan angin orang-orang besar tidak dapat mengikuti semangat mereka untuk persidangan Promosi suis & soket JUNON LJ siri JUNON.

new switch socket 2

Pada sebelah petang, Guangdong JUNON songtian electrical appliance co., Ltd. mengadakan persidangan pelancaran produk baru di hotel empat bintang di Chengdu. Cuaca tidak begitu baik seperti yang diharapkan, tetapi rakan-rakan peniaga Chengdu masih tidak berubah, dan menandatangani tempat kejadian tepat pada waktunya, kami merasa terhormat.

Pertama, Encik He Tanghong, pengurus umum Store Chengdu Santong, memberikan ucapan pembukaan.

Selepas ucapan Encik He, Cik Huang Fenglan, Pengarah Jualan Wilayah Southwestern JUNON Electric, menunjukkan pengetahuan budaya korporat dan maklumat rangkaian produk JUNON Electric, dan juga menunjukkan karya baru JUNON Electric --- LJ siri tanpa sempadan & soket.

Selain memperkenalkan maklumat syarikat dan maklumat soket suis & soket LJ, Pengurus Huang juga berinteraksi dengan rakan-rakan di tempat dan memegang soalan dan jawapan yang memenangi hadiah. Atmosfera tinggi. Mengikut keadaan di tempat kejadian, peniaga tempatan juga sangat akrab dengan produk syarikat kami. Dari gaya ke saiz, butirannya hampir selalu dijawab dan tepat.

Sejurus selepas itu, Encik Hou Boliang, pengurus projek kedai Chengdu Santong, memberi ucapan dan terperinci pasukannya yang cemerlang. Ia adalah pasukan perkhidmatan jenama profesional. Tanggungjawab utama adalah untuk bekerjasama dengan peniaga untuk membantu menaik taraf persekitaran belanja. Dan penyelenggaraan, membantu aktiviti promosi produk peniaga, paparan suis & soket soket LJ, tindak lanjut selepas jualan, adalah sokongan yang kukuh bagi peniaga. Oleh kerana kewujudan pasukan profesional ini, peniaga penuh keyakinan terhadap syarikat dan mempercayai kekuatan jenama JUNON.

Menangkap gelombang semangat ini, Pengurus Huang dengan murah hati memperlihatkan dasar promosi dan maklumat keutamaan produk suis & soket lampu siri LJ baru ini, tindak balas adegan yang baik, semua orang sangat berminat. Kemudian ia merupakan sesi pesanan penting di persidangan itu. Meja depan pesanan pejabat penuh sesak dan perintahnya panas. Jumlah pesanan di sebelah petang adalah lebih daripada 500,000.

new switch socket 1