Persidangan Gegaran Perdagangan Asing Dan Respons Legal

- Aug 08, 2019-

Persidangan Gegaran Perdagangan Asing dan Tindak Balas Undang-Undang

business war 1


Mesyuarat ini dianjurkan oleh Cik Wang Yan, seorang peguam Institut Undang-Undang Provinsi Guangdong, seorang perunding undang-undang Dewan Perniagaan. Beliau menganjurkan satu pasukan peguam kanan dan pakar dalam perdagangan antarabangsa untuk Shunde, dan Pengarah Wu Fair Trade Commission dari Guangzhou Law Association telah mengambil bahagian dalam penyelidikan dan analisis, dan menjawab soalan. Bersemuka dengan perusahaan anggota mengenai pergerakan perdagangan asing. Ia bukan sahaja menceritakan tentang pengetahuan yang relevan, tetapi juga membincangkan isu-isu substantif yang syarikat peduli dengan mendalam, menghubungkan sumber profesional untuk syarikat, dan menyediakan bantuan yang lebih efisien dan mudah untuk syarikat-syarikat anggota.

business war 2

Masalah dan kesulitan yang dihadapi oleh perusahaan sejak perang perdagangan Sino-Amerika, langkah-langkah tindak balas yang diterima pakai oleh perusahaan kepada peningkatan perang perdagangan Sino-AS, dan permintaan untuk perkhidmatan undang-undang, wakil-wakil peguam Guangdong dan wakil korporat melancarkan perbincangan yang hangat . Selepas mesyuarat itu, wakil perniagaan mengesahkan kepakaran pasukan peguam dan perspektif unik mengenai geseran perdagangan.

business war 3

Selepas interaksi pertemuan pertukaran ini, semua orang telah memperkuat keyakinan dalam pelbagai jenis pergerakan perdagangan yang muncul atau mungkin muncul di masa depan.

JUNON switch juga berharap perang perdagangan ini dapat selesai seketika, untuk membuat setiap orang mempunyai persekitaran perniagaan yang aman, maka perniagaan suis dan soket kami dapat menjadi lebih baik dan lebih baik.