Kakitangan Pembekal Lampu Terkenal LED Bergabung Dalam Kuliah Google ADS

- Jun 17, 2019-

Kakitangan pembekal cahaya LED terkenal menyertai kuliah Google ADS

Sebagai sebuah syarikat jenama terkenal di kawasan Shunde, JUNON, sebagai salah satu pengeluar profesional lampu LED , menghadiri kuliah GOOGLE pada petang 14 Jun. Kuliah Google termasuk bagaimana untuk melakukan pekerjaan yang baik dalam laman web dan kandungan pemasaran, mengubah niat pembelian pelanggan baru.

Pertama sekali, Jake menerangkan skala pusat perancangan Google dan beberapa syarikat koperasi yang agak besar, beritahu kami kesan pengiklanan Google.

Famous LED supplier's staff joined in lecture of Googles ADS1

Untuk membantu syarikat mendapatkan lebih banyak pesanan dan meningkatkan kualiti pertanyaan, Encik Henry menganalisis keadaan semasa di pasaran antarabangsa dan berkongsi beberapa kes kejayaan perdagangan luar negeri.

Famous LED supplier's staff joined in lecture of Google ADS2

Kursus kuliah Google terutamanya termasuk:

1. Sepuluh minit untuk menyusun dan mengoptimumkan struktur akaun Iklan Google

2. Pasukan operasi kanan mengajar anda cara menggunakan alat analisis untuk memahami tingkah laku penjelajahan pelanggan.

3. Bagaimana untuk meletakkan kandungan URL penukaran tinggi dan cara mengoptimumkannya yang boleh meningkatkan prestasi pengiklanan sebanyak sepuluh kali

4. Mengongsi kes siasatan laman web perdagangan asing dengan kecekapan tinggi

Encik Henry berkongsi pengalaman penuh, para peserta telah mengambil nota dan meminta lebih banyak soalan tentang Iklan Google, mesyuarat itu telah mencapai keputusan yang luar biasa, dan suasana masih tinggi. Kakitangan lampu LED JUNON berkata bahawa akan menghadiri kursus perdagangan asing yang sama pada masa akan datang.

Famous LED supplier's staff joined in lecture of Google ADS3