Pemeriksaan Bomba di Kilang JUNON Switch & socket

- May 21, 2019-

Pemeriksaan Bomba di kilang suis & soket JUNON


Seperti yang kita semua tahu, terdapat banyak kemalangan api dan letupan di perusahaan sekitar dan premis perniagaan. Oleh itu, sebagai pengeluar suis dan soket, yang merupakan kilang yang menyimpan sejumlah plastik, bahan-bahan Pembungkus, dan lain-lain. Kita perlu memberi perhatian lebih kepada kerja-kerja kawalan kebakaran, pelaksanaan sistem pengeluaran keselamatan dan meningkatkan kebakaran kesedaran keselamatan di kalangan semua pekerja kami.


Pemimpin syarikat percaya bahawa jika kerja-kerja keselamatan kebakaran tidak dilakukan dengan baik, jika ada kebakaran, bukan sahaja harta syarikat akan hilang, tetapi juga kehidupan pekerja akan terancam, dan bahkan keluarga pekerja akan terlibat.


Jadi JUNON suis dan pemimpin kilang soket dilampirkan sangat penting untuk kerja keselamatan kebakaran syarikat. Pada awal pagi, para pemimpin menjalankan pemeriksaan selimut. Item pemeriksaan termasuk: kemudahan memadam kebakaran, laluan keselamatan, penyimpanan minyak yang mudah terbakar, penyimpanan kargo, penyelenggaraan lif, dan sebagainya.


Akhirnya para pemimpin berpuas hati dengan kerja-kerja pengeluaran keselamatan kebakaran syarikat. Itulah slogan JUNON switch & socket: Keselamatan Rumah Perlu JUNON!