Bagaimana untuk membersihkan bahagian soket suis?

- Mar 07, 2019-

Di dalam soket suis dinding, sama ada ia biasa butang suis atau soket a, akan juga memasukkan lubang soket melalui tempat yang retak, membersih dan kemudian berkumpul di dalamnya. Setelah sekian lama, akan ada beberapa bahaya Keselamatan.

Apabila kita membersihkan soket suis dinding, kita perlu membuka panel soket suis dan kotak untuk membersihkan habuk di dalam. Oleh itu, kita mesti terlebih dahulu menutup suis, kemudian Buka penutup dan suis soket berus perlahan dengan berus kecil. Dalam, anda boleh juga meniup ia di dalam dengan blower untuk memastikan bahawa debu dan habuk akan benar-benar dihapuskan.

Selalunya, ia adalah perlu untuk membersihkan kami soket suis dinding untuk mengelakkan litar pintas dan energization.

Suis dinding rumah dihidupkan dan turun dengan arah yang berlawanan, dan tangan kiri ditinggalkan dengan tangan kanan. Kebanyakan suis di rumah telah dipasang di sebelah kiri pintu yang begitu mudah untuk membuka dengan tangan kanan selepas memasuki pintu. Terdapat banyak jenis soket suis isi rumah untuk membezakan, jadi Apakah jenis soket suis utama yang tepat untuk kita?

1. ke arah pembukaan pintu masuk bersebelahan dengan suis dinding adalah sebelah kanan.

2, suis pintu masuk am adalah disyorkan untuk menggunakan lampu yang segera, untuk menyediakan Kemudahan untuk kegunaan pada waktu malam. Sebaliknya dinding sebelah suis akan kotor untuk masa yang lama. Sentiasa meneroka lampu, menempatkan banyak tekanan psikologi di MM itu malu-malu.