JUNON In Enterprise Salon Activities

- Aug 30, 2019-

Pada pagi 29 Ogos 2019, cabang Leliu Bank Pertanian dan Komersial Shunde mengadakan siri aktiviti seperti "Splendid Liliu, Memenangi Masa Depan". JUNON Switch adalah VIP bank, telah dijemput.

salon 2

Untuk memberi perkhidmatan yang lebih baik kepada syarikat-syarikat substantif, menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan nilai tambah kewangan untuk pelanggan korporat, dan mewujudkan platform untuk pembangunan bersama. Cawangan Liliu Bank Pertanian dan Perdagangan Shunde adalah penganjur. Bersempena dengan Persatuan Kejuruteraan Elektrik Pencahayaan Daerah Shunde, Persatuan Perkakasan Rumah Daerah Shunde, Persatuan Usahawan Wanita Jalan Leliu, Persatuan Usahawan Pemuda Jalan Leliu dan persatuan-persatuan terkenal lain, mereka menganjurkan "Risiko dan Pencegahan dan Kawalan Perundangan Sistem Pembayaran Modal Berdaftar "aktiviti salun.

Pertama sekali, Naib Presiden Luopeikun berkata dalam ucapannya bahawa beliau mengucapkan terima kasih kepada semua rakan sosial atas kebimbangan dan sokongan mereka yang berterusan untuk kerja cawangan Leiliu. Cabang Leiliu akan terus berkhidmat kepada masyarakat dan membangunkan ekonomi sebagai tanggungjawabnya sendiri, dan akan bekerja keras untuk memberi tumpuan kepada isu pengurusan dan pembangunan perusahaan. Untuk memenangi masa depan, salon korporat akan menjadi "forum" yang berpengaruh di rantau Leliu dan berkongsi yang kaya dan mewujudkan masa depan dengan semua orang.

salon 1

Siri aktiviti salun perusahaan merupakan langkah penting pada tahun 2019 cawangan Leliu. Semasa menyediakan perkhidmatan kewangan berkualiti tinggi, dekat dengan pengurusan perniagaan perusahaan dan memenuhi fungsi ekonomi kewangan sebenar, cawangan Leliu akan terus menjalankan beberapa siri aktiviti untuk memastikan lebih banyak syarikat menikmati perkhidmatan nilai tambah kewangan dan meningkatkan daya kreatif membuat keputusan korporat. Kami akan bekerja keras untuk menggalakkan kerjasama antara Persatuan Bank dan Bank dan Perusahaan, dan menggalakkan perusahaan untuk melakukan yang terbaik untuk menyumbang setiap peratus kepada pembangunan ekonomi Shunde. JUNON Switch pasti akan menyokong aktiviti-aktiviti ini dan juga akan membantu mempromosikan pembangunan Shunde!