JUNON Dalam Mesyuarat GCC Mark

- Dec 04, 2019-

Pada 3 Disember, suis JUNON menghantar kakitangan untuk menghadiri pembinaan "satu tali pinggang" jalan raya, CQC dan 7 agensi GSO Timur Tengah untuk mempromosikan pensijilan logo GCC, supaya kita dapat memahami masalah perdagangan di Timur Tengah.

GCC 1

Sijil sijil pensijilan GC ialah sijil capaian pasaran untuk produk memasuki negara anggota GCC.

Majlis Kerjasama Negara-Negara Arab Teluk adalah organisasi politik dan ekonomi yang paling penting di rantau Teluk, yang disebut sebagai Majlis Kerjasama Teluk atau GCC. GCC ditubuhkan pada Mei 1981, dengan ibu pejabatnya di Riyadh, ibukota Arab Saudi. Pada masa ini, negara anggota termasuk Emiriyah Arab Bersatu, Oman, Bahrain, Qatar, Kuwait, Arab Saudi dan Yaman. Sejak penubuhannya, negara anggota GCC telah menggunakan sepenuhnya bahasa dan agama yang sama, struktur ekonomi yang serupa dan aspek lain untuk mempromosikan secara aktif proses integrasi ekonomi.

GCC 2

Penubuhan Pertubuhan Standardisasi Teluk (GSO) mempromosikan proses integrasi ekonomi, menjamin keselamatan dan kualiti barang yang memasuki pasaran GCC, dan mengambil bahagian dalam pembangunan bidang pengeluaran dan perkhidmatan melalui pelbagai aktiviti standard. Dalam bidang piawaian dan penilaian kesesuaian, produk dengan pensijilan tanda GC boleh memasuki pasaran dari tujuh negara yang disebutkan di atas.

GCC 4

Pasaran eksport suis JUNON telah berada di Timur Tengah dan rantau Teluk sejak kebelakangan ini. Walaupun kita tahu banyak tentang pensijilan GCC, masih ada beberapa negara yang belum berjaya memasuki pasaran. Melalui pertemuan ini, kita dapat mengetahui lebih lanjut mengenai keadaan setiap negara. Kami percaya bahawa negara yang memerlukan pensijilan GCC akan menjual lebih baik suis dan soket kami tahun depan!