JUNON DI VIETNAM ETE 2019

- Jul 18, 2019-

JUNON DI VIETNAM ETE 2019

Pada 17 Julai, 2019, pasukan jualan pakar elektrik terkenal JUNON switch socket melawat pameran VIETNAM ETE dari Vietnam ke-11 ETE 2019, yang diadakan pada hari yang sama di Ho Chi Minh City.

JUNON in Vietnam ETE 2019 1


Pameran itu menarik banyak pembuat keputusan korporat yang terkenal dan pembeli industri dari China, Korea Selatan, Jerman, Jepun, Singapura, Taiwan dan negara-negara dan wilayah lain untuk turut serta dalam pameran tersebut. Penganjur pameran itu ialah Syarikat Pameran Pengiklanan Vietnam CIS. Di bawah organisasi CIS, Pameran Teknologi Peralatan Kuasa Kota Ho Chi Minh di Vietnam akan terus memperluas pengaruh pameran dan membawa lebih banyak peluang perniagaan kepada peserta pameran.

JUNON in Vietnam ETE 2019 2


Wakil jualan soket suis JUNON terlebih dahulu melawat gerai kongsi Vietnam kami. Kita dapat melihat pelbagai produk elektrik terkini dipaparkan di sana. Terdapat suis suis, pemutus litar, produk kotak pengedaran dan sebagainya.


Salah satu yang paling menarik perhatian ialah kotak pengedaran siri X6, yang merupakan jenis pengedaran kuasa terbaru kami, dengan reka bentuk penampilan baru dan unik dan harga berpatutan. Selain itu, ia dapat memenuhi permintaan untuk kegunaan lebihan, dan jumlah maksimum produk mencapai 38 cara, kedua-duanya untuk kotak pengedaran asas plastik dan kotak pengedaran pangkalan logam.


Produk soket suis JUNON yang dipamerkan di pameran itu telah banyak dipersetujui dan diiktiraf oleh pelanggan. Perundingan perniagaan dan komunikasi niat adalah tetap.

JUNON in Vietnam ETE 2019 3

JUNON in Vietnam ETE 2019 7

Selepas itu, wakil jualan soket suis JUNON melawat pameran ABB Electric dan Panasonic untuk menikmati siri produknya yang kaya (soket suis dan kotak pengedaran, dan lain-lain), dan melalui perkongsian pembelajaran bersama, semua orang penuh dengan ganjaran.

JUNON in Vietnam ETE 2019 4

JUNON in Vietnam ETE 2019 5

Melalui pameran ini, kami mempunyai pemahaman yang lebih mendalam tentang keadaan semasa di pasaran Vietnam. Dalam kelembapan pertumbuhan ekonomi global, terutamanya dalam ekonomi maju seperti Amerika Syarikat, Jepun dan Eropah, pertumbuhan dunia adalah rendah, harga komoditi dunia rendah, perdagangan dan pelaburan global tidak mempunyai daya hidup, aliran modal dikurangkan , pasaran kewangan tidak dapat diramalkan, dan cuaca yang melampau terjejas.

Terutamanya dalam konteks beku di utara, kesan buruk kemarau dan salinisasi di dataran Xiyuan, Selatan Tengah dan Jiulong River, kerajaan Vietnam telah mengetuai dan membimbing semua jabatan dan wilayah untuk melaksanakan pelan pembangunan ekonomi dan sosial 2017 dalam cara yang seragam dan cekap. Meningkatkan persekitaran perniagaan, secara proaktif menanggapi perubahan iklim, meminimumkan kerugian, menstabilkan pengeluaran dan kehidupan rakyat, pada tahun 2018, mencapai kestabilan makroekonomi, inflasi ditindas, persekitaran perniagaan bertambah baik, dan pelaburan asing meningkat dengan ketara.

JUNON in Vietnam ETE 2019 6


Akhirnya, kilang soket suis JUNON berharap dapat meneroka dunia baru di pasaran Vietnam dan bekerjasama dengan lebih banyak rakan untuk mewujudkan masa depan yang lebih cemerlang. Selamat datang ke keluarga JUNON!