Persidangan Pengiktirafan Peniaga Luar Negeri JUNON (Daerah Zhongshan)

- Sep 16, 2019-

Mengucapkan tahniah kepada peniaga serantau Zhongshan untuk melawat kami untuk memeriksa kedua-dua persidangan pengiktirafan peniaga yang luar biasa (wilayah Zhongshan) yang diadakan dengan lancar!

Pada petang 11 September, kira-kira 100 pelanggan dari kawasan Zhongshan Kementerian Perdagangan China Selatan melawat ibu pejabat JUNON Switch Leliu. Mereka menyatakan kepuasan mereka dengan proses yang ketat pengeluaran dan pengujian automatik produk kami dan sangat memahami mengapa produk JUNON terkenal dan boleh menang dengan kualiti di pasaran.

switch factory visiting 1

Kemudian mereka juga pergi ke cawangan JUNON Switch Junan untuk melawat proses pengeluaran kotak pengedaran dan lampu LED. Mereka juga memujinya.


Seterusnya, JUNON Switch juga menganjurkan majlis makan malam dan memuji peniaga yang beredar di Zhongshan. Terdapat juga cabutan bertuah di majlis makan malam dan hadiah utama telah dihantar. Peniaga semua gembira dan mengakhiri perjalanan JUNON dengan ketawa.

JUNON Switch boleh menjual dengan baik di kawasan Zhongshan dan menjadi nama isi rumah. Sudah tentu, terima kasih kepada usaha peniaga JUNON, dan berharap pada masa akan datang, JUNON Switch boleh terus menjual dengan baik dan menang dengan peniaga!