JUNON Tukar Jelajah Tahunan 2019

- Aug 19, 2019-

15-16 Ogos, 2019, JUNON beralih mengalu-alukan lawatan tahunan. Laluan pelancongan tahun ini adalah sama seperti pada tahun-tahun sebelumnya, dengan dua laluan yang tersedia untuk pekerja. Tahun ini, salah satu adalah laluan Macau dan yang lain adalah laluan Shenzhen.

Pada awal pagi ke-15, ia sibuk di hadapan syarikat suis JUNON. Sebanyak lebih daripada 360 orang menyertai kedua-dua baris. Lapan bas besar, pasukan besar beraksi secara teratur.

switch trip 4

Dua hari perjalanan, jadual penuh, biarkan kakitangan berehat selama dua hari. Jadual juga termasuk bufet setiap orang suka supaya semua orang dapat menikmati makanan mereka.

Kembali ke Shunde pada keesokan harinya, syarikat itu juga mengatur makan malam yang hangat, dan kemudian kakitangannya dihantar dengan selamat ke syarikat, akhir lawatan dua hari itu.

switch trip 1

Jelajah tahunan syarikat suis JUNON 2019 berakhir, dan sambil meninjau perjalanan ini, perlu untuk menyediakan satu pusingan kerja baru. Saya percaya bahawa setiap orang akan menumpukan tenaga dan semangat untuk bekerja, menyumbang kekuatan mereka kepada JUNON, dan bersama-sama membina keluarga ini, kerana kita semua adalah anggota JUNON dan semua keluarga!

switch trip 3