JUNON Beralih Dalam Latihan Online CCCME 4.2

- Apr 03, 2020-

Untuk membantu perusahaan perdagangan asing mengatasi kesan wabak itu, memahami pengurusan dan pengendalian logistik perdagangan yang relevan, dan mengelakkan risiko perdagangan antarabangsa, CCCME mengadakan aktiviti pertukaran latihan khusus dalam talian "logistik silang sempadan di bawah wabak" pada petang 2 April (Khamis). JUNON Beralih pasti menangkap peluang ini untuk mengetahui lebih lanjut.

cccme training 2

Para tetamu UPS telah dijemput untuk memperkenalkan pengetahuan yang relevan tentang kesan logistik dan rantaian bekalan di bawah wabak dan isu kastam bahan-bahan import dan eksport semasa wabak, dan berkongsi kes-kes klasik. Perkara berkaitan latihan adalah seperti berikut:

cccme training 3

Topik mesyuarat: "melintasi logistik sempadan di bawah keadaan wabak" di dewan kuliah Dewan Perniagaan China untuk industri mekanikal dan elektrik

Dalam latihan ini, kira-kira 300 wakil perniagaan menghadiri mesyuarat itu, wakil JUNON Switch juga menghantar soalan dan komen mengenai Logistik baru-baru ini, dan kami semua banyak bersaing mengenai situasi logistik antarabangsa, dan terima kasih banyak untuk CCCME untuk mengadakan latihan yang bermakna ini.