JUNON Switch In Google Training

- Jan 10, 2020-

Pertumbuhan eksport yang lemah dalam perusahaan perdagangan asing? Kekurangan bakat? Kekurangan pelanggan? Pesanan ringkas? Sebenarnya, pesanan mencari anda di Google setiap hari, dan orang yang memahami promosi Google mempunyai prestasi memandu sendiri global ganda. Orang yang tidak memahami Google hanya boleh memecut bas di platform setiap hari. Pada 9 Januari, pusat latihan google secara menyeluruh menganalisis kaedah operasi paling sah akaun iklan Google dan peraturan survival stesen perdagangan asing yang bebas, mengajar anda cara untuk mengalahkan musuh, dan mencapai 10 kali pertumbuhan pesanan dengan berkesan! Dan suis JUNON telah dijemput untuk menghadiri latihan ini.

google training 1

Perkara utama dalam kursus ini

1. Melalui analisis data GA dari 1 hingga n untuk meningkatkan kadar penukaran tapak web.

2. Sediakan stesen perdagangan bebas B2B asing untuk pembeli luar negara untuk memahami dan ingat, membuat siasatan lebih mudah.

3. Mendengar suara pembeli di luar negara, menguasai keutamaan mereka, dan mencapai komunikasi yang lebih disasarkan.

4. Membongkar titik petir dan titik kesakitan operasi stesen bebas, dan menyingkirkan dilema yang tidak termasuk dalam laman web, kedudukan rendah, kadar penukaran yang rendah, dan sebagainya.

google training 2

Selepas latihan ini, benar-benar kami JUNON Switch secara berkesan boleh mencapai 10 kali pesanan pertumbuhan!