JUNON Switch In Pengenalan Kumpulan Jimei

- Aug 21, 2019-

Pada petang 20 Ogos 2019 di pusat jualan Xinhe Lake View Apartment, Foshan Lima Bintang Bahan Bangunan Kejuruteraan Alliance, memegang JIMEI GROUP PENGENALAN. JUNON Switch juga menghantar pengurus jualan eksport untuk menghadiri mesyuarat ini untuk melihat sama ada kami mempunyai peluang untuk bekerjasama dengan JIMEI GROUP.

Ia menjemput lebih daripada 30 syarikat terkenal di bandar Foshan untuk menyertai mesyuarat ini, dan dua syarikat telah menandatangani kontrak dengan JIMEI GROUP.

Switch introduction 2

Didorong oleh tata letak global "Belt dan Jalan" negara, mengikuti "Internet + Data Besar, Pameran Perikatan dan Pameran Jualan Fizikal" dan kaedah lain, dan secara aktif bekerjasama dengan Biro Perdagangan Perbandaran Foshan untuk mempromosikan pembinaan "Dewan Pameran Luar Negeri Foshan Pan-Home". Menggunakan sepenuhnya kelebihan unit kerjasama dalam mengumpul perkhidmatan, antara muka pasaran, kerjasama projek, dan pengembangan saluran. Dengan projek ini sebagai penggerak, integrasi sumber, perkongsian maklumat, dan kaedah perolehan berpusat digunakan untuk memimpin ahli-ahli untuk bekerjasama dan bersama-sama membuka pasaran domestik dan asing.

Switch introduction 4

Projek Kelebihan Taman Perindustrian Jimei

1, ruang pasaran sangat luas

2, kos input yang rendah, tanpa sewa selama dua tahun;

3, jangan mempertimbangkan promosi pasaran dan saluran, dengan menggunakan kaedah penyelesaian pemerolehan FOB;

4, subsidi kerajaan

5, kelebihan operasi jelas: lima saluran jualan utama dengan cepat akan meningkatkan jualan produk

1 200 + pasukan jualan profesional;

2 200 + pasukan pereka;

3 100 + syarikat dekorasi;

4 Platform rantaian bekalan talian;

Projek perumahan realiti Jimei sendiri.

6, model perniagaan baru

Switch introduction 5

Pada masa itu, ketua projek Syarikat Jimei Perancis juga menghadiri mesyuarat itu dan berjumpa dengan para tetamu untuk membincangkan tempat kejadian, menjawab keraguan dan membincangkan perkembangan.

Switch introduction 1

Selepas mesyuarat ini, saklar JUNON mendapati bahawa ia benar-benar satu peluang yang baik dan satu projek yang sangat menarik bagi kami untuk menjual suis dan soket dan lampu kami ke Eropah atau Perancis!