JUNON Switch Organisasikan Pekerja Untuk Berpartisipasi Dalam Program Walking Fitness Kebangsaan

- Nov 20, 2019-

Untuk menggalakkan kehidupan yang sihat, kerja gembira dan meningkatkan perpaduan kolektif, pada pagi 17 November, kakitangan JUNON Switch menyertai aktiviti kesihatan, kebahagiaan dan kecergasan 2019 yang dianjurkan oleh Bank Pertanian China, cawangan Shunde di Kolej Vokasional Kejuruteraan dan teknikal .

JUNON Switch in Fittness Walking 2

Acara ini dihadiri oleh lebih daripada 1,700 orang. Acara ini dibahagikan kepada tiga acara, iaitu running kilat 8 kilometer, kumpulan berjalan 4 kilometer dan pasukan yang paling kompetitif. Running kilat menggalakkan ahli keluarga untuk mengambil bahagian dalam pertandingan, berjalan bersama-sama dengan pekerja, dan bersaing untuk kelajuan. Pasukan yang paling kompetitif adalah item baru yang ditambah pada tahun ini. Setiap satu daripada 13 pasukan menghantar 10 orang untuk membentuk 13 pasukan, di sepanjang jalan melalui tema Aktiviti Pengetahuan Aktiviti Cabaran, menyanyi lagu merah, cabaran tujuh silang balas, melalui pertandingan mental dan fizikal, pasukan yang mempunyai skor tertinggi dalam tiga perlawanan akhir akan memenangi anugerah pasukan. Pada hari acara itu, pemimpin yang relevan membuat ucapan pembukaan untuk acara tersebut. Mereka berharap semua orang akan menggunakan latihan fizikal sebagai kewajipan, tabiat dan kesedaran, dan mengamalkan kod tingkah laku budaya rumah dengan badan yang lebih sihat dan semangat yang lebih penuh. Untuk merealisasikan ideal bersama kami untuk menjadi keluarga dan bergerak ke arah penanda aras bank, kami menyumbangkan kekuatan kami. Kemudian, pemimpin cawangan datang ke pentas untuk mengadakan upacara pembukaan, menuangkan serbuk merah di tangan mereka ke papan tema. Apabila kata-kata "berjalan pada tahun 2019" jelas muncul, salut terdengar dan acara dibuka secara rasmi. Menjelang tengahari, acara itu selesai dan semua orang gembira.

JUNON Switch in Fittness Walking 1

Kesihatan adalah modal revolusi, syarikat JUNON Switch memberi perhatian kepada kesihatan fizikal dan mental pekerjanya. Saya percaya jalan kecergasan ini adalah permulaan aktiviti yang serupa.