JUNON Switch Menyertai Latihan Dalam Pesta Canton Dalam Talian (Mei 13)

- May 14, 2020-

127 Pesta Canton akan diadakan di Internet dari bulan Jun 15 hingga 24. Pada masa itu, lebih daripada 400000 pameran 25000 peserta pameran Canton Fair akan dipamerkan dalam talian, dan persaingan untuk aliran perolehan profesional cukup sengit. Mengikut ciri-ciri 127 Pameran Canton yang diadakan di Internet, untuk membantu perusahaan perdagangan asing memahami cara pemasaran dalam talian dengan lebih baik, proses siaran langsung, pengurusan perniagaan dan isi lain, Shunde Branch of Canton Fair melaksanakannya dengan relevan latihan kepada perusahaan perdagangan asing di Daerah Shunde. Syarikat JUNON Switch menganjurkan ahli pasukan persediaan yang relevan dan jurujual perdagangan luar negeri untuk menyertai latihan pada 13 petang.

Online Canton Fair Training  2

Kandungan kursus adalah: bagaimana merancang ruang siaran langsung dan kandungan 10 hari?

Kandungan khusus adalah seperti berikut:

1. Dasar terkini Internet Canton Fair

2. Bagaimana persediaan untuk Pesta Canton dalam talian? Berapa banyak perkara yang perlu anda sediakan?

3. Apa itu hidup? Bagaimana syarikat boleh melakukan penyiaran langsung dengan baik?

4. Bagaimana membawa aliran tepat ke ruang tamu?

5. Apa yang perlu dilakukan selepas tamatnya studio? Bagaimana mengubah pembeli?

Online Canton Fair Training  1

Jumlah maklumat latihan masih sangat besar, yang memberikan rujukan maklumat yang baik untuk Pesta Canton dalam talian pertama kami dalam mod langsung, dan juga mengingatkan kami tentang perkara-perkara penting yang harus disiapkan dan dilaksanakan pada peringkat awal, yang sangat membantu untuk kita.

Online Canton Fair Training  3

Terdapat juga latihan lain pada petang 14, dan saya berharap dapat memperoleh lebih banyak dan membantu Pesta Canton dalam talian lebih banyak lagi.