JUNON Memenangi Tajuk Kualiti Enterprise Demonstrasi Jenama

- Jul 13, 2019-

Untuk membolehkan industri elektrik berkembang lebih sihat dan lebih baik, menurut "Leliu Street Pelaksanaan Quality Strong Street Strategy 2018-2019 Action Plan", Biro Penyeliaan Leliu City dan Shunde District Electrotechnechnical Association merancang untuk menyusun perusahaan terkemuka di suis & soket industri dan sepuluh perabot perwakilan perusahaan kecil dan sederhana untuk mengadakan seminar penyiaran aksesori.

quality brand 1

Pada masa ini, industri suis & soket Leliu dilanda jenama besar seperti bulls. Industri suis & soket Leliu telah mengecilkan bahagian pasaran dan kelebihan menurun. Ia berharap kerajaan dan persatuan akan menganjurkan industri suis untuk merumuskan standard alat ganti dan menggabungkan pengeluar alat ganti untuk membantu syarikat mengurangkan kos dan meningkatkan daya saing.

quality brand 3

Mr.Lu, pengurus besar JUNON elektrik, berkata bahawa beliau sangat menyokong organisasi kerajaan dan pertubuhan untuk merumuskan standardisasi, yang sangat membantu dalam pembangunan perusahaan tempatan Leliu. Walau bagaimanapun, terdapat kesukaran dalam membuat ciri produk dan perkongsian sumber di peringkat perusahaan. Penubuhan standard industri perlu dibincangkan dengan pelbagai perusahaan pada peringkat awal. Perhatikan penyelesaian.

quality brand 2

Akhirnya, Encik Wendongxiao menganugerahkan trofi "Enterprise Quality Brand Demonstration" kepada syarikat suis & soket JUNON, dengan harapan syarikat itu akan sentiasa meletakkan kualiti di tempat pertama dan meningkatkan pembangunan syarikat yang berterusan.