Forum Coronavirus Pneumonia Novel untuk Perusahaan Perdagangan Asing

- Mar 31, 2020-

Subuh pertempuran terhadap epidemik mahkota baru di China telah datang, dan pemulihan kerja dan pengeluaran perusahaan secara beransur-ansur di landasan yang betul (JUNON Switch juga telah disambung semula sepenuhnya pada 5 Mac), tetapi keadaan wabak ini menyebarkan ke luar negara. Eropah dan Amerika Syarikat telah menjadi "pusat genting", dan persekitaran pasaran luaran telah berubah secara dramatik!

COVID-19 meeting  1

Pada masa ini penting, novel pneumonia coronavirus, Biro Teknologi dan Biro Teknologi Shunde dan Ronggui dan unit-unit lain di Shunde bersama-sama dipromosikan oleh Biro Percukaian Biro, selamat dan Ronggui, dan jabatan-jabatan lain. Jabatan dan agensi cemas dan bersemangat untuk memulakan rancangan itu, dan mengatur selama dua hari. Pada petang 30 Mac, Pejabat Hal Ehwal Luar Negeri Ronggui telah mengadakan forum mengenai perniagaan perdagangan asing untuk menangani epidemik pneumonia mahkota yang baru di luar negara. Pada mesyuarat itu, lebih daripada sepuluh perusahaan perdagangan luar negeri utama di Daerah Shunde bercakap dengan bebas (termasuk JUNON Switch), yang bukan hanya bertujuan untuk masalah praktikal, tetapi juga mempunyai cadangan yang berpandangan ke depan. Mesyuarat itu cekap dan membina, yang memberikan banyak asas bagi kerajaan untuk merumuskan lebih banyak dasar untuk menyokong perusahaan dalam aspek cukai, kewangan dan lain-lain.

COVID-19 meeting  2

JUNON Switch terima kasih kepada jabatan-jabatan yang berkaitan kerajaan atas keprihatinan mereka terhadap perusahaan. Tahun ini, ia akan menemui kesukaran dan menyumbang kepada ekonomi Shunde.