Sesi Latihan Video Pameran Dalam Talian Canton Fair 127 diadakan

- May 16, 2020-

Untuk membantu perusahaan menjalankan dengan lebih baik persiapan untuk pameran dalam talian Pameran Canton 127, terutamanya untuk memuat naik maklumat pameran dengan kualiti yang tinggi, pusat perdagangan asing mengadakan pertemuan latihan video untuk peserta pameran dalam talian pada 127 Pesta Canton pada Mei 15. JUNON Switch sebagai salah satu peserta pameran, pasti tidak akan melepaskan peluang baik ini.

127th canton fair video training 1

Isi utama perjumpaan latihan ini terbahagi kepada tiga bahagian: pertama, ini memperkenalkan keseluruhan fungsi platform dalam talian 127 Pesta Canton; kedua, ia menunjukkan secara terperinci proses operasi pameran' muat naik maklumat pameran; ketiga, ia memperkenalkan fungsi ruang siaran langsung, bekalan dan pembelian dok yang akan dalam talian tidak lama lagi.


Latihan menarik lebih daripada 60000 penonton untuk menghadiri perjumpaan dalam talian, dengan suasana yang aktif dan hasil yang baik. Pada akhir bulan Mei, dengan selesainya platform laman web rasmi Canton Fair, satu lagi latihan video akan diadakan untuk memperkenalkan keseluruhan proses pameran dalam talian untuk semua peserta pameran.

JUNON Switch percaya bahawa, Canton Fair gaya baru ini adalah perubahan yang baik dan peluang yang baik untuk syarikat yang baik seperti JUNON Switch untuk menunjukkan lebih banyak pelanggan dengan cara dalam talian.