Jelajah Thailand Pelanggan Teras JUNON Di Hunan

- May 05, 2019-

Kerajaan Thailand, juga memanggil Thailand, adalah sebuah negara di Asia Tenggara. Ia terletak di bahagian tengah Semenanjung Indochina di Asia. Ia dikenali sebagai "Negara Beribu-ribu Buddha" dan "Negara Senyum". Ia adalah tamadun kuno dengan lebih daripada 2,000 tahun sejarah sejarah Buddha.

Employee travel

Beberapa hari yang lalu, JUNON cukup beruntung untuk terbang dengan pelanggan teras inti Hunan dari Changsha untuk memasuki negara gajah ini, menikmati budaya tempatan, menonton persembahan opera setan yang terkenal di dunia, mengalami perasaan budaya tempatan, dan tinggal di lima tempatan -star hotel di Bangkok, perjalanan yang selesa. Susunan menarik adalah tujuan perjalanan yang bahagia ini.

Di samping menikmati persembahan yang indah, kami juga melawat Istana Besar yang indah di Thailand. Istana Besar adalah salah satu dari banyak istana diraja di Thailand. Ia adalah istana yang paling sempurna, paling besar dan paling etnik yang dipelihara oleh istana kerajaan sepanjang zaman. Di samping upacara dan kegiatan seperti upacara penobatan dan perayaan mahkamah, Grand Palace biasanya dibuka kepada orang ramai dan telah menjadi destinasi pelancongan yang terkenal di Thailand. Taman mahkamah adalah rumput hijau, bunga mekar penuh, dan pokok-pokok dibayangi. JUNON dan pelanggan inti dalam foto ini, rekod masa ini yang sempurna.

Employee travel

Thailand adalah negara Buddha. Kebanyakan orang Thai percaya kepada Buddha yang berhadapan empat, dan Kuil Jade Buddha adalah tarikan istimewa. Bagaimana kita kekurangannya?

Datang ke Kuil Jade Buddha dan kagum dengan seni bina yang hebat. Di luar bangunan masing-masing adalah patung-patung Buddha pelbagai bentuk, yang membolehkan para pengunjung merasakan martabat Buddha dan budaya tempatan Thailand.

Employee travel

Selepas beberapa hari berseronok di Thailand, kami melawat sejumlah tarikan terkenal, masakan Thailand dan kebun buah-buahan tropika. Kami merasakan banyak buah tropika yang manis dan lazat. Buah-buahan berair segar dan cuaca panas adalah perlawanan yang sempurna. Selesaikan haba dan dahaga dahaga.

Employee traveling

Selepas mencuba buah-buahan segar, bagaimana anda boleh merindui masakan Asia Tenggara? Dengan pelbagai jenis makanan laut di pantai Thailand, JUNON menikmati hidangan makanan laut yang kaya dengan pelanggan teras di Hunan. Terdapat juga makanan ringan istimewa, hidangan lazat dan pemandangan yang indah.

Employee travel

Masa gembira sentiasa pendek, dan perjalanan enam hari dan lima malam santai ke Pattaya Bangkok juga berakhir. Selepas beberapa hari berlalu, pelanggan inti Hunan telah mempelajari lebih mendalam. Dari pertemuan awal antara satu sama lain hingga pertemuan akhir, pelanggan inti Hunan telah mendapati bahawa JUNON adalah jenama yang boleh dipercayai, Sama ada kualiti dan kekuatan jenama dan potensi pembangunan masa depan juga tidak dapat dikira.

Terima kasih untuk mesyuarat ini, marilah kita faham antara satu sama lain, saling mempercayai, seperti keluarga. Selamat datang ke keluarga JUNON!

--- END ---