Apa Jenis Suis Suis Wall Mudah Digunakan

- Mar 04, 2019-

Soket suis dinding digunakan dalam pengubahsuaian rumah, dan suis suis dinding adalah sebahagian penting kehidupan. Pilihannya sangat penting. Soket suis dinding sentiasa dikemas kini dengan perkembangan zaman. Keperluan rakyat berbeza, dan suis suis dinding juga pelbagai. Ramai orang keliru apabila mereka membeli suis suis dinding. Suatu jenis suis soket dinding yang mudah digunakan.

Pertama, praktikalnya lebih baik. Praktikal adalah prestasi dasar soket suis dinding yang baik. Selepas soket suis dinding ditetapkan, secara amnya tidak dikeluarkan. Bukan hanya mudah digunakan, tetapi juga mempunyai hayat perkhidmatan yang panjang. Soket suis dinding Kunniu telah membuat asas yang baik untuk praktikal soket suis dinding dalam pemilihan bahan dan teknologi reka bentuk. Hayat perkhidmatan suis boleh mencapai 80,000 kali, yang dua kali piawai kebangsaan.

Kedua, ia mesti cantik. Pada masa ini, orang ramai memberi kesan penting kepada kesan hiasan, dan suis dinding yang cantik dan elegan akan menjadikan hiasan rumah keseluruhan sentuhan penamat. Kun Niu telah memberi respons kepada permintaan ini dan memperkenalkan soket suis dinding hiasan. Sejak itu, soket suis dinding tidak lagi mempunyai warna putih tunggal. Apabila memilih soket suis dinding, anda boleh memilih soket suis dinding warna yang sesuai mengikut gaya hiasan anda.

Ketiga, kita mesti mempunyai tahap keselamatan yang lebih tinggi. Keselamatan elektrik sangat penting, anda harus mempertimbangkan ini apabila memilih soket suis dinding. Soket suis dinding Kunniu mengguna pakai bahan pc terpilih Jerman, yang tahan terhadap kesan dan kalis api. Hubungan aloi perak yang menebal tidak hanya mempunyai kekonduksian elektrik yang baik tetapi juga mengurangkan generasi percikan api. Pendawaian terminal adalah selamat dan terjamin. Ini telah meletakkan asas bagi keselamatan suis suis dinding.